Show

Komentari 44

'Pod lijekovima sam, nisam još svjesna da sam izgubila oca...'

'Pod lijekovima sam, nisam još svjesna da sam izgubila oca...'

Uzrok smrti romskog pjevača bilo je zatajenje srca. Prije nekoliko godina Ramadanovski je bio na operaciji srčanih zalistaka, a gotovo je cijelu godinu bio u samoizolaciji zbog narušenog zdravstvenog stanja

Srpski pjevač romskog podrijetla, Džej Ramadanovski, preminuo je u nedjelju u Beogradu u 57. godini. Slavu je stekao na području bivše Jugoslavije u devedesetim godinama prošlog stoljeća.

Uzrok smrti pjevača bilo je zatajenje srca. Prije nekoliko godina Ramadanovski je bio na operaciji srčanih zalistaka, a gotovo je cijelu godinu bio u samoizolaciji zbog narušenog zdravstvenog stanja te kako se ne bi zarazio Covid-19 virusom. 

- Posljednjih dana sve je bilo isto, normalno. Ne može čovjek koji je bolestan bog zna kako provesti dan. Stalo mu je srce i to nas je sve iznenadilo. Pod lijekovima sam, izgubila sam oca i nisam toga još uvijek ni svjesna... - ispričala je Blicu njegova kći Marija. 

Marija je otkrila kako Džej nije imao posljednju želju te da je za oca bila iznimno vezana iako nije živjela s njime. 

- On je bio moj idol, moj najveći oslonac u životu. Nedostajao mi je za života i nikako da nadoknadim tu prazninu, a sad je već otišao. Pjevat ću cijeli život njegove pjesme - rekla je. 

Najčitaniji članci