Show

Komentari 31

Pokazali su spolne organe više od 300 puta pa dobili 45 tužbi

Pokazali su spolne organe više od 300 puta pa dobili 45 tužbi

'Gola privlačnost' nakon jedne epizode 2016. godine primio je čak 45 tužbi. U izvještaju je pisalo da je u 48 minuta showa prikazano 282 kadra muškog spolnog organa te 69 ženskih

Reality show za upoznavanje 'Gola privlačnost' popularan je u Velikoj Britaniji, a u showu kandidati najprije 'upoznaju' intimne dijelove ostalih natjecatelja. Na temelju prizora djevojaka od grudi te muškaraca od pasa do gležnjeva odlučuju koga će odabrati za spoj na kojemu će biti odjeveni. 

Ipak, ovaj show zabavnog karaktera nije svima 'sjeo'. Channel 4 na kojem se emitira 'Gola privlačnost' nakon jedne epizode 2016. godine primio je čak 45 tužbi, piše The Sun. U izvještaju je pisalo da je u 48 minuta showa prikazano 282 kadra muškog spolnog organa te 69 ženskih. 

- Dosegli smo novu razinu - komentirali su gledatelji tog showa.

Na sam koncept showa osvrnuo se i glumac Paul Bassett Davies (60).

- Ne mogu odlučiti je li da gledam 'Golu privlačnost' ili popijem litru vodke, odem u crkvu u pidžami i molim se da nam oproste - kaže Paul. 

Nisu oduševljenje pokazali ni kolege voditelji. 

- Nikad prije ovoga kreatori programa nisu pokazali takav prezir prema uobičajenim standardima, s rekordnim isticanjem nudizma bez ikakve namjere - komentirale su kolege. 

Prvu epizodu gledalo je čak 1,3 milijuna gledatelja, a televizijski kanal objasnio je zašto su došli na ideju kreirati takav show. 

- Bazira se na radu psiholoških i seksualnih znanstvenika koji tvrde da su goli spojevi ključ uspješne veze - rekli su s televizije. 

 

POGLEDAJTE VIDEO: Kako je Hana Rodić izgledala prije operacija...

 

NESREĆA ŠOKIRALA JAVNOST: Poznata youtuberica poginula u prometnoj nesreći

Najčitaniji članci