Show

Komentari 1

Popović-Volarić zaradio pohvale za ulogu: 'Odlično ga je skinuo'

Popović-Volarić zaradio pohvale za ulogu: 'Odlično ga je skinuo'

Glumca hvale kako je sjajno utjelovio nekada poznatog novinara i voditelja Radija 101, a jedan od forumaša prisjetio se vlastite anegdote s Tonijem Maroševićem

U posljednjoj epizodi serije 'Crno-bijeli svijet', koja je emitirana u ponedjeljak, glumac Janko Popović-Volarić (40) utjelovio je Tonija Maroševića, novinara, urednika i radijskog voditelja te izazvao brojne reakcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marošević je ostao zapamćen kao voditelj prve gay emisije u ovim krajevima, a njegova 'Frigidna utičnica' emitirala se na Radiju 101. Manji dio svoje sporedne uloge Popović-Volarić prezentirao je još u ranijoj epizodi, no u onoj naslova 'Djevojke kojima miriše koža' potaknuo je publiku da se prisjeti Maroševića.

Glumca hvale kako je odlično 'skinuo' nekada poznatog novinara i voditelja, a jedan od forumaša prisjetio se vlastite anegdote s Maroševićem.

- Bio je poznanik mojih staraca, ja sam bio kikić od cca četiri ili pet godina. iz tog vremena ga pamtim, u ogromnom kaputu, s velikim šalom i uvijek mi je dao nekoliko bombona iz džepa: karamele od kokosa koje su mi bile užasne čim bi se dovoljno rastopile na jeziku da osjetim kokosovo brašno. Ali, dao ih je dovoljno da sam mogao brzo ispljunuti nepoželjni okus. Totalno simpa lik. Pamtim ga jer je postavljao pitanja i odmah davao odgovore i glupirao se sa mnom kad bi ga sreli u gradu - napisao je jedan od njih.

Toni Marošević preminuo je 2013. godine u 68. godini, a u epizodi seriji 'Crno-bijeli svijet' koja se odvija u 1985. nisu ga zaboravili. 

POGLEDAJTE 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S JANKOM:

Najčitaniji članci