Obavijesti

Show

Komentari 9

Poslije dvije tisuće emisija Mlakar ponovo u 'Kolu sreće'

Poslije dvije tisuće emisija Mlakar ponovo u 'Kolu sreće'
4

Legendarni voditelj „Kola sreće“, Oliver Mlakar, ponovno je preuzeo kormilo nad popularnim kvizom! No samo na jedan dan, točnije u prvoj emisiji

VIDEO

Nova era ovog slavnog TV kviza počinje u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati, a lov na slova će tada, uz Ivu Jerković i Borisa Mirkovića, predvoditi Oliver Mlakar.

- Ovo je baš uzbudljivo. Sretan sam što sam se ponovno našao u studiju 'Kola sreće'. Prošlo je mnogo godina, snimanja smo završili 2002., a snimili smo točno dvije tisuće i dvije emisije. To je jedan cijeli ljudski vijek -  kazao je Oliver Mlakar.

- Bilo je svakakvih zanimljivih situacija na tim snimanjima, cijela avantura je trajala devet godina pa mi je teško bilo što izdvojiti - dodao je slavni voditelj koji je zadovoljan svojim nasljednicima. 

- Boris je i više nego dostojna zamjena, on je jedan jako simpatičan zgodan dečko, dobar glumac i dobar voditelj, a Iva je jednostavno prekrasna - dodao je.

- I ja za njega imam samo riječi hvale. Toliko je poletan, uvijek vedrog duha i nevjerojatno mi je kako uvijek izgleda isto. Nije ostario niti dana. A taj njegov prepoznatljivi glas…Svi smo bili malo uzbuđeni na snimanju ove emisije - kazala je Iva Jerković koja s Borisom Mirkovićem čini voditeljski duo 'Kola sreće'. 

- Najteže mi je bilo to što sam ga morao oslovljavati sa 'ti'. A što se tiče kviza - postavio je visoko letvicu, a mi ćemo je probati preskočiti ili bar dotaknuti - dodao je Boris.Kako se nakon godina izbivanja iz 'svog' studija snašao u voditeljskoj ulozi slavnog lova na slova, doznajte u ponedjeljak, 18. svibnja u 20 sati na RTL Televiziji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu