Obavijesti

Show

Posljednje zbogom Dubravki iz BB: 'Uvijek nas je uveseljavala'

Posljednje zbogom Dubravki iz BB: 'Uvijek nas je uveseljavala'
9

Javnosti će Ujević Veron ostati u sjećanju kao simpatična i draga Slavonka spremna na mnoge izazove reality showa. Njeni kolege iz Big Brothera bili su shrvani preranim odlaskom

VIDEO

Dubravka Ujević Veron, koja je 2018. sudjelovala u showu Big Brother, preminula je u četvrtak 5. ožujka u 49. godini, a danas je bio ispraćaj u Velikoj dvorani krematorija na zagrebačkom Mirogoju. Obitelj, prijatelji i poznanici oprostili su se od Dubravke i neutješno su plakali. 

Među ožalošćenima bili su i natjecatelji reality showa Big Brother Alena Nezirević Anezi (31), Antonio Orač Orki (29) i Ljiljana Lipovac Lili (63).

- Zadnji put smo se čule prije dva tjedna. Pamtit ću ju po nevjerojatnoj energiji - rekla nam je Anezi, a Orky je dodao kako ih je Duda uvijek nasmijavala.

- Ovdje su oni koji trebaju biti. Uveseljavala nas je. Što da kažem drugo nego da će nedostajati - rekla je Lili. Dubravka je ispraćena uz pjesmu 'Ima jedna duga cesta'. 

Javnosti će ostati u sjećanju kao simpatična i draga Slavonka spremna na mnoge izazove reality showa. Njeni kolege iz showa bili su shrvani preranim odlaskom. 

- S Dubravkom, Lukom Rokom i Nikolom Bogom sam ostala najbolja, družili smo se i nakon showa. Kada bih ja došla u Zagreb, onda smo bile i susjede, pile kavu, družile se... Pamtit ću je po njezinom osmijehu, optimizmu i zaraznoj energiji, po tome da mi je u puno navrata pomogla kad mi je trebalo. Duda mi je jednom prilikom sredila statiste za spot, svojedobno me upoznala sa Zigmanom, kojeg je ona poznavala još od ranije - rekla nam je pjevačica Alena Nezirević Anezi (31) koja je s njom bila u realityju. 

U zadnje vrijeme Dubravka je bila u bolnici u teškom stanju, ali do nje nisu mogli doći jer su posjete bile ograničene zbog straha od mogućeg širenja korona virusa. 

Diplomiranoj inženjerki prometa brak sa suprugom Darijanom Škrbićem (36) bio je drugi, a nije imala djece. Hobiji su joj bili glazba, film, sport i kuhanje. 

Umrla zvijezda Big Brothera: 'Dudo, kraljice, falit ćeš nam!'
Umrla zvijezda Big Brothera: 'Dudo, kraljice, falit ćeš nam!'

Prije proglašenja pobjednika te sezone Big Brothera, koji je na kraju bio Bjelovarac Antonio Orač Orky, Dubravka je u vlastitom stanu okupila cijelo društvo kako bi zajedno gledali proglašenje pobjednika. Kod popularne Dude tad su se okupili Nikola Sedlar Bogo, Luciano Plazibat, Karla JakelićLidija Marić Ribica...

Nakon sprovoda, Orky je objavio fotografiju na svom profilu na Facebooku.

- Alena Nezirević, Ljiljana Lipovac i ja, nakon posljednjeg ispraćaja naše drage Dude. Jedan osmijeh posvećujemo njoj... Ona sigurno ne bi htjela da budemo tužni - napisao je.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...