Show

Komentari 17

Potrošila više od 200.000 kuna na plastične operacije, sada želi stati: Zadovoljna sam izgledom

Potrošila više od 200.000 kuna na plastične operacije, sada želi stati: Zadovoljna sam izgledom

Posljednji je put stavila filere u usne prije tri godine, a potom je ponekad ubrizgavala samo 'preventivni' botoks. Ne žali ni zbog jedne plastične operacija. Povećala je grudi te operirala nos i uši

Britanska zvijezda reality showa 'Love Island' Megan Barton Hanson (26) odustala je od plastične kirurgije i priznala kako se napokon osjeća sretnom, piše Daily Mail.

Posljednji je put stavila filere u usne prije tri godine, a potom je ponekad ubrizgavala samo 'preventivni' botoks. Ne žali ni zbog jedne plastične operacija. Povećala je grudi te operirala nos i uši.

- Iskreno, sada ću samo koristiti botoks. Neću raditi ništa drugo, sve sam sredila dok sam bila mlađa. Zaista sam zadovoljna svojim izgledom - ispričala je Megan za strane medije. Na plastične operacije potrošila je 25.000 funti (više od 210.000 kuna).

Reality zvijezda sada se posvetila i snimaju za stranicu OnlyFans. Inzistira na tome da ne pozira gola ili u toplesu kako bi zaradila veliku svotu novca. Više to radi iz zabave.

- Ne treba mi novac, radim to jer volim - rekla je Megan.

I u showu 'Love Island'  se uvijek odijevala provokativno, stavivši svoje bujne atribute u prvi plan. Na Instagramu je prati 1.8 milijuna korisnika društvene mreže. Veliki broj pratitelja dobila je nakon sudjelovanja u realityju.

POGLEDAJTE ČETVRTU EPIZODU 'FIRME' I KOMENTIRAJTE JER MOŽETE OSVOJITI VRIJEDNE NAGRADE: