Obavijesti

Show

Komentari 10

Povijest Samanthe i Carrie: Od prvog dana se nisu podnosile

Povijest Samanthe i Carrie: Od prvog dana se nisu podnosile
4

Glumica Kim Cattrall odbila je s ostalim zvijezda serije 'Seks i grad' snimiti treći film, a od tada se javno prepucava s bivšom kolegicom, glumicom Sarah Jessica Parker

VIDEO

'Seks i grad' uništila je kultura zločestih djevojaka, rekla je Kim Cattrall (61) koja je nedavno 'napala' kolegicu Sarah Jessicu Parker (52) i nazvala je licemjernom lažljivicom. Sarah, koja je u seriji 'Seks i grad' glumila novinarku Carrie Bradshaw, izrazila je sućut Kim kada joj je umro brat Chris. 

Kim Cattrall pronašla nestalog brata: Mrtav je, shrvana sam...
Kim Cattrall pronašla nestalog brata: Mrtav je, shrvana sam...

- Dopusti mi da ti nešto objasnim, ako još nisam. Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke - poručila joj je Cattrall, koja je u seriji glumila 'pohotnu' Samanthu. 

Iako se svađa između bivših kolegica 'zahuktala' nakon što je Kim rekla da više ne želi snimati filmove 'Seks i grad', netrpeljivost između dvije glumice traje gotovo od početka serija, koja je s emitiranjem počela 1998., te je trajala šest sezona. 

Na setu serije o životu Njujorčanka, kolegice su jedva pričale s Cattrall, kaže izvor za Daily Mail. Iako su snimanja trajala po 15 sati dnevno, za vrijeme pauze za ručak, Kim bi redovno jela sama. Kada su snimale u drugim gradovima, Cattrall bi spavala u drugom hotelu.

Pixsell Pixsell Laurence Olivier Awards - London
6
| Foto: Pixsell/pierpaolomariani.it/instagram

- Druge djevojke su je izopćile jer je medijima otkrila da je Cynthia Nixon (Miranda) imala pobačaj. Došla je do toga da je Kim uvijek bila sama te bi katkad plakala u svlačionici - tvrdi izvor. 

No pravi razlog međusobne netrpeljivosti između Sarah i Kim je, navodno, status i plaća. Dok je Jessica Parker napredovala s vremenom te je dobivala sve više ovlasti na setu te veću plaću, Cattrall je ostala 'na istom'. 

Kim Cattrall je jako rastužila Parker: 'Slomljeno mi je srce'
Kim Cattrall je jako rastužila Parker: 'Slomljeno mi je srce'

'Carrie' je navodno od prvog dana bila zabrinuta jer je sebe vidjela kao zvijezdu, a Kim je prirodno privlačila pozornost. Kolegice su se kasnije svadile i oko golišavih scena. Parker nije htjela ni skinuti grudnjak u scenama seksa, dok je Cattrall morala pokazati sve u svojim brojnim vrućim scenama.

Kada je Sarah dobila veće ovlasti, čak je imala pravo mijenjati rečenice koje su u scenariju pripadale Samanthi. To je Kim, na kraju, najviše razbjesnilo. 

- Na kraju krajeva, svađale su se oko toga tko je veća zvijezda - rekao je izvor. 

Svađa je, na kraju, stvorila i raskol među produkcijom. Dok su glumice bile na strani Sarah, sa Samanthom se slagao Darren Starr, autor i producent serije. Starra je zamijenio Michael Patrick King, koji je bio blizak prijatelj Jessice Parker. 

'Sarah, prestani koristiti našu tragediju za imidž dobre cure'
'Sarah, prestani koristiti našu tragediju za imidž dobre cure'

Parker je, navodno, dobivala milijun dolara po epizodu, dok su ostale glumice imale honorar od 350.000 dolara. Cattrall je za filmove 'Seks i grad' dobila 6 milijuna dolara, dok je Sarah dobila više od 10 milijuna. 

- Serija 'Seks i grad' nam je bila jedina zajednička stvar, a serija je gotova. Za mene je sve gotovo.i ne žalim ni za čim, samo bih htjela da je Sarah bila bolja prema meni - rekla je Cattrall prošle godine. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin