Show

Komentari 12

Poznati detalji sprovoda: 'Džeju će ispuniti želju, svirat će se...'

Poznati detalji sprovoda: 'Džeju će ispuniti želju, svirat će se...'

Pokret 'Opre Roma Srbija', uputio je gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću apel da se pjevač Džej Ramadanovski sahrani u Aleji zaslužnih građana, i sudeći prema osmrtnici, tako će i biti

Srpski pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u nedjelju u 57. godini od zastoja rada srca, javili su srpski mediji. Sada su otkriveni i detalji sprovoda koji će se održati u petak u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

- Prema dogovoru Džej će biti sahranjen po muslimanskim običajima - rekao je njegov kum Zoran Jagodić Rule. Osim toga, pojasnio je i da će se ispuniti Džejeva želja i da će ga ispratiti uz glazbu.

- Violine će svirati njegovu pjesmu Nedjelja. Obitelj i ja organizirali smo cijeli sprovod. Želja mu je bila da mu na grobu zasvira 50 violina kad umre, htio je tu muziku 60-ih godina. Pokupili smo sve glazbenike, ispratit ćemo ga onako kako je zamislio i onako kako dolikuje - dodao je Jagodić, piše Kurir. Pjevačeva kći Marija Ramadanovski (24), na svom Instagramu je objavila očevu osmrtnicu. 

Građanski pokret 'Opre Roma Srbija', uputio je početkom tjedna gradonačelniku Beograda Zoranu Radojičiću apel da se pjevač Džej Ramadanovski sahrani u Aleji zaslužnih građana, i sudeći prema osmrtnici, tako će i biti.

- Naš pokret okuplja preko 10.000 Roma iz cijele Srbije i ova inicijativa je za nas od ogromnog značaja. Utjecaj na bogatstvo srpske kulture i muzike, kao i ukupno kulturno nasljeđe koje je Džej Ramadanovski ostavio iza sebe je nemjerljivo - navodi se u pismu gradonačelniku Beograda. 

Najčitaniji članci