Obavijesti

Show

Komentari 143

'Ljubimo se, grlimo, pljeskamo po guzi, dolazimo i u Hrvatsku'

'Ljubimo se, grlimo, pljeskamo po guzi, dolazimo i u Hrvatsku'
13

UŠLI U 'PAROVE' Trenutačno najpopularniji par na Balkanu, Milojko i Milijana, ekskluzivno za 24sata o svojem odnosu, okolini, seksu... Kažu da će možda doći na medeni mjesec u Hrvatsku...

VIDEO

Prije 20 dana bili su nepoznati ljudi. Onda su se mediji u Srbiji raspisali o njihovoj ljubavnoj vezi i od tog trenutka Milojko (74) i Milijana (21) nemaju mira. Jučer su ušli u srpski reality 'Parovi', a uoči ulaska zadnji intervju dali su za 24sata.

Pokretanje videa...

01:35

Jeste li očekivali ovakvu popularnost?

- Iskreno, očekivali smo pažnju, ali ovoliku zainteresiranost za našu priču nismo ni sanjali. Od jednog kratkog priloga prerasli smo u medijski kaos. Svi nas traže, stižu ugovori i poslovni prijedlozi sa svih strana. Svašta smo očekivali, ali da postanemo najpoznatiji par u Srbiji, to nismo.

Odgovara li vam biti u centru pozornosti ili vam sve to smeta?

- Naravno da nam odgovara, kome ne bi odgovarala ovolika pozornost? Svi se interesiraju za našu intimu. Godi nam popularnost, veseli nas ulazak u ‘Parove’ i mislim da je to predivno iskustvo za oboje.

Kako su na vezu reagirali vaši prijatelji i obitelj? Pisalo se kako Milijanin otac ne podržava vezu. Jeste li u kontaktu s njim?

- Prijatelji različito reagiraju. Neki nas podržavaju, a neki osuđuju. Istina je da moj otac ne podržava našu vezu i prekinuli smo svaki kontakt. Ako me prvi potraži, ja ću s njim razgovarati, ali ga neću prva kontaktirati.

Imate li neku taktiku za reality? Očekujete li pobjedu?

- Taktika nam je da budemo prirodni i da pokažemo da je naša ljubav prava, a ne marketinški trik zbog popularnosti. Trudit ćemo oduprijeti svim spletkama, iako to podiže gledanost i privlači pažnju. Očekujem pobjedu jer smo natjecatelji kakvih nije bilo u realityju dosad. Da konačno pobijedi neobičan i iskreni par poput mojega Milojka i mene. Naša ljubav zaslužuje pobjedu.

Vjenčanje se bliži. Gdje planirate raditi svadbu? Imate li možda u planu doći u Hrvatsku na medeni mjesec?

- Naše vjenčanje je zakazano za 7. rujna. Poslije toga radimo na bebi. Voljela bih imati sina i kćer. U početku smo planirali manju svadbu, ali nam popis gostiju raste iz dana u dan. Ne planiramo medeni mjesec, ali možda odemo na kraći odmor. Hrvatska je jako lijepa zemlja. Voljela bih je posjetiti, tako da je moguće da ćemo doći upravu u Hrvatsku jer tamo nisam bila, ali Milojko jest u mladosti.

'Vodili smo je psihijatru jer se družila s bakinim vršnjacima'
'Vodili smo je psihijatru jer se družila s bakinim vršnjacima'

Milijana, smatrate li da ste dobar uzor za druge mlade djevojke. Mislite li da su stariji muškarci općenito bolji za mlađe žene?

- Ja sam sebi najbolja za sebe. Sigurna sam da neke djevojke u meni vide uzor, a jesam li dobar uzor drugima, to ne odlučujem ja. Naravno da mislim da su stariji muškarci bolji za mlađe žene, zato što imaju više razumijevanja i ljubavi u odnosu te su pažljiviji.

Milijana, boji li se Milojko da u realityju ne ‘zapnete za oko’ nekom mlađem muškarcu? Boji li se on potencijalne konkurencije?

- Milojko se ne boji mlađih muškaraca jer zna da mu nisu konkurencija. On je ljubomoran, tako da ako uđe neki stariji gospodin, neće mu biti lako.

Aktivni ste na društvenim mrežama. Kakve poruke dobivate? 

- Dobivamo različite poruke. Osude koje nam stižu su po meni nenormalne. Nije humano tako osuđivati nečiju ljubav, jer svatko ima pravo na izbor. Mi nikoga ne ugrožavamo.

Kako se nosite s negativnim komentarima? 

- Na negativne komentare ne obraćam pozornost.

Na što ćete potrošiti novce iz realityja? 

- Prvo što ću napraviti je kupiti neki dobar polovan automobil i položiti vozački ispit. Ostatak novca ćemo uložiti u renoviranje kuće u kojoj zajedno živimo.

Možemo li očekivati prisnije odnose pred kamerama ili ćete čuvati intimu za svoja četiri zida? 

Od nas možete očekivati prirodno ponašanje. Stalno ćemo biti zagrljeni i ljubiti se, a ako do intimnijih odnosa dođe, doći će. Milojko se slaže s tim i mislim da nećemo biti ni prvi ni posljednji koji su imali seks pred kamerama.

Milijanina sestra je zabrinuta: 'Prestani, otac će ti umrijeti...'
Milijanina sestra je zabrinuta: 'Prestani, otac će ti umrijeti...'

Kakav je Milojko u krevetu?

- Volim poze u kojima muškarac dominira. Uzbuđuje me kad me Milojko pljesne po guzi. Želim biti s njim čim ga pogledam, toliko mi je dobro s njim.

Milojko, kako uzbuđujete svoju mlađu partnericu?

- Dovoljno je da prijeđem rukom preko njezina trbuha i da poželi seks. Milijana voli kad je udaram po guzi! Kad je riječ o pozama, omiljena nam je od iza. Volio bih i sprijeda, ali ne mogu. Zbog operacije srca ne smijem koristiti misionarsku pozu.

Milojko, treba li vam Viagra ili vam je Milijana dovoljna?

- Nikad nisam pio Viagru, ali zbog Milijane bih i na to pristao, ako zatreba...

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle priznala zašto bježi iz palače, ne može više ovako 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin