Show

Komentari 20

Prekinuli zbog Balotellija: Igrač Dinama ipak Anđeli šalje ruže...

Prekinuli zbog Balotellija: Igrač Dinama ipak Anđeli šalje ruže...

Dinamovca je povrijedio video koji je počeo kružiti, a na kojem njegova djevojka manekenka plače dok Balotelli igra PlayStation. Zbog snimke od prije dvije godine su se posvađali, prekinuli i izbrisali zajedničke fotke

Sinjska manekenka na svojoj društvenoj mreži pohvalila se kako je dobila raskošan buket ruža. Kako nam je otkrila cvijeće je dobila od nogometaša Dinama s Kosova Lirima Kastratija (22). Par je nedavno prekinuo jer je Lirima povrijedio video koji je počeo kružiti, a koji potvrđuje vezu Anđele Šimac (25) s kontroverznim talijanskim nogometašem Marijem Balotellijem (30), s kojim je bila prije dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na videu koji je sama snimala Anđela plače, a Balotelli nezainteresirano igra Playstation. Kako nam je rekla Anđela Lirim zna da je bila s Balotellijem, no povrijedila ga je ta snimka koja je sad počela kružiti.

- Nemam nikakve veze više s Balotellijem. Nemam čak ni jednu zajedničku fotografiju s njim. Sve sam ih izbrisala zbog Lirima kojeg volim - rekla nam je Anđela. 

Ona i Lirim i dalje žive na istoj adresi iako su prekinuli, odnosno sve njene stvari su kod njega. Anđela je nakon svađe otišla u Sinj kod obitelji. No manekenka ističe da će se stvari između nje i Lirima izgladiti.

- Lirim je divna osoba i znam da ću se udati za njega jednog dana iako još nismo pričali o detaljima svadbe. I moja obitelj ga voli - zaključila je Anđela. 

Naime njena obitelj nije opravdavala njenu vezu s Playboyem Balotelijem. No Anđela ističe da je i Balotelli 'dobar čovjek koji ju je naučio kako postati žena'.

Mario Balotelli Sighting - Manchester