Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
0 komentara

Premijer Johnson: 'Svi želimo Meghan i Harryju sve najbolje'

Buckinghamska palača objavila je u subotu da princ Harry i njegova supruga Meghan više neće dobivati javni novac za kraljevske dužnosti, neće koristiti svoje titule Kraljevsko Visočanstvo

0 komentara

Britanski premijer Boris Johnson (55) u nedjelju je rekao kako vjeruje da čitava Britanija želi sve najbolje princu Harryju (35) i Meghan Markle (38) nakon što je par odlučio odstupiti s dosadašnjih funkcija u kraljevskoj obitelji. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Mislim da im cijela zemlja želi samo najbolje u budućnosti - kazao je Johnson Sky Newsu u Berlinu gdje sudjeluje u samitu o Libiji. 

- I kako rekoh ranije... Siguran sam da će kraljevska obitelj, koja ovdje stoluje već vrlo dugo, nastaviti dalje pravim putem - rekao je britanski premijer. 

Britain's Prime Minister Boris Johnson leaves Downing Street | Autor: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: Simon Dawson/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Buckinghamska palača objavila je u subotu da princ Harry i njegova supruga Meghan više neće dobivati javni novac za kraljevske dužnosti, neće koristiti svoje titule Kraljevsko Visočanstvo te više neće formalno predstavljati britansku kraljicu.

NOVI NAPAD NA KĆER Thomas Markle: 'Meghan nije djevojka koju sam ja odgajao...'

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovaj su mjesec izazvali krizu u kraljevskoj obitelji, objavivši da žele smanjiti svoje kraljevske dužnosti i provoditi više vremena u Sjevernoj Americi te da žele biti financijski neovisni.

Duke and Duchess of Sussex visit to Morocco - Day 3 | Autor: Tim Whitby/Press Association/PIXSELL Foto: Tim Whitby/Press Association/PIXSELL

Kraljica i njezina obitelj zadnjih su dana dogovarali s državnim dužnosnicima kako će se to provesti u praksi.

Palača je objavila da Harry i Meghan više neće dobivati javni novac za kraljevske dužnosti te da će vratiti novac koji su potrošili na obnovu svoje kuće u Windsoru. Riječ je o 2,4 milijuna funti.

Royal baby ŠUŠKA SE Djeca Harryja i Meghan Markle će koristiti prezime Sussex?

Promjene stupaju na snagu na proljeće ove godine, objavila je palača koja nije htjela komentirati sigurnosne aranžmane dogovorene za Harryja i Meghan.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Tema: Odlazak Harryja i Meghan

Message