Show

Komentari 5

Preminuo američki stand-up komičar, imao je 28 godina

Preminuo američki stand-up komičar, imao je 28 godina

Bio je jedan od izvršnih producenata u HBO-ovom talk showu 'Pause With Sam Jay', bio je scenarist u showu 'Black-ish', a nedavno je završio snimanje glumačke uloge u 'First Time Female Director'

Preminuo je stand-up komičar Jak Knight, koji je glumio u Netflixovoj animiranoj seriji 'Big Mouth'. Vijest je medijima potvrdila njegova obitelj. Imao je 28 godina.

Knight je preminuo u četvrtak navečer u Los Angelesu, izvijestili su Hollywood Reporter i drugi mediji, pozivajući se na izjavu koju je objavila Knightova obitelj preko predstavnika. U priopćenju se ne navode okolnosti njegove smrti.

Komičar je sukreirao i glumio u Peacockovoj seriji 'Bust Down', ovogodišnjoj humorističkoj seriji o četiri prijatelja koji rade bezizlazne poslove u kasinu.

Bio je jedan od izvršnih producenata u HBO-ovom talk showu 'Pause With Sam Jay', bio je scenarist u showu 'Black-ish', a nedavno je završio snimanje glumačke uloge u 'First Time Female Director'.

Kao pisac i producent u hit animiranoj seriji 'Big Mouth', Knight je bio glas iza lika Devona. Podrijetlom iz Seattlea, Knight je živio u Los Angelesu, stoji u internetskoj biografiji.

- Jak Knight bio je histeričan i pošten komičar. Nedostajat će nam silno - objavljeno je na Twitteru Comedy Centrala.

Najčitaniji članci