Obavijesti

Show

Komentari 6

Preživio je kliničku smrt i imao 16 prijeloma, ali samo godinu kasnije naš plesač se vratio

Preživio je kliničku smrt i imao 16 prijeloma, ali samo godinu kasnije naš plesač se vratio
7

Nitko nije znao hoće li se moći vratiti plesu jer mu je nakon nesreće oštećen živac u desnoj nozi zbog kojeg se ona trese, ali talentirani Alen srećom ponovno pleše

VIDEO

Splitski plesač Alen Sesartić (40) preživio je kliničku smrt i zadobio prijelome na 16 mjesta nakon stravične prometne nesreće početkom siječnja prošle godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Na putu za Zagreb Alenov poznanik je izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste. Sekunde su ga dijelile od sigurne smrti. Godinu dana nakon nesreće Alen se vratio plesu te se prisjetio strašne nesreće.

- Nije bilo lako, bilo je užasno teško to prihvatiti i smjestiti ovdje jer glava je čudesna. Znači, ako ne posložiš sebi u glavi neke stvari da su takve kakve jesu, odeš na dno. Ja sam se digao iz pepela kao Feniks i pobijedio samog sebe i sve što me ugrozilo tu kobnu večer - prisjetio se Alen za Exkluziv

Priznao je tada i da se još uvijek nije susreo s dionicom gdje je doživio nesreću.

- Nisam još spreman. I ovdje kad uđem u auto kažem vozaču: 'Molim te 20 na sat ako treba'. Jednostavno nisam spreman, a kad budem ću napraviti to - rekao je naš najpoznatiji koreograf i plesač te jedini muškarac u Europi koji se profesionalno bavi plesom u štiklama.

Najveći šok, rekao je svojedobno, doživio je nakon što je saznao da ne može hodati barem tri mjeseca. Zbog toga je pao u depresiju, jer mu je ples sve u životu, a ozbiljnost ozljeda mogla je značiti i ono najgore - kraj plesačke karijere. 

Ipak, ova tužna priča ima sretan završetak. Godina dana nakon prometne nesreće koreograf i plesač izgleda kao da nikada nije prolazio kroz tešku agoniju. Vratio se svojoj najvećoj ljubav, plesu te nastavlja uspješno graditi karijeru.

Surađivao je s brojnim domaćim i nekim stranim zvijezdama. Snimao je spotove, reklame i koreografirao koncerte mnogih estradnih imena kao što su SeverinaNina BadrićDanijela MartinovićMaja ŠuputNeda UkradenAndrea Šušnjara. Plesao je on i uz Whitney Houston te Lady Gagu s kojom je nastupao na njezinu pariškom koncertu 2016. godine.  

- Nije vani kao ovdje. Ti nemaš pristup njima, nema komunikacije, nema obraćanja, nema selfieja, nema toga. Dođeš, odradiš svoj posao za koji si plaćen. Hvala i doviđenja - pojasnio je za kraj plesač Alen Sesartić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...