Show

Komentari 5

Priča iz bajke: Kim je unajmila pijanista da glazbom budi djecu

Priča iz bajke: Kim je unajmila pijanista da glazbom budi djecu

Reality zvijezda objavila je na društvenim mrežama video na kojem u dnevnom boravku svira pijanist. 'Svakog jutra tijekom blagdana Philip će pijanom buditi djecu', poručila je Kim

Božićni blagdani samo što nisu stigli, a Kim Kardashian (41) potrudila se da njena djeca North (8), Psalm (2), Chicago i (3) West (6) već sada osjete poseban doživljaj svega što slijedi u mjesecu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Svako jutro tijekom prosinca pijanist Philip Keys svirat će u našem domu božićnu glazbu kako bi probudio djecu - napisala je Kim na društvenim mrežama uz video zapis pijanista kako svira u dnevnom boravku.

Osim što se pohvalila pijanistom, otkrila je i veliki dnevni boravak te okićeni bor u pozadini.

Kim je proteklog vikenda gostovala na koncertu Kanyea Westa (44) i Drakea (35), na kojem ju je Kanye molio da mu se ponovno vrati.

- Želim da pobjegneš natrag k meni, upravo ti, Kimberly - nadodao je stih u pjesmi 'Runaway' Kanye, zbog čega je oznaka riječi 'Kimberly' trenutno jedna od najzastupljenijih na društvenim mrežama.

Kanye West and Kim Kardashian File Photo

Dio fanova oduševljen je Kanyeovim potezom, dok dio smatra da Kim ne treba slušati to, pogotovo zato što je pjesma navodno za Kanyeovu bivšu, Amber Rose (38).

Najčitaniji članci