Show

Komentari 2

Prije 30 godina utjelovila je Kevinovu mamu i proslavila se u filmu, evo kako danas izgleda

Prije 30 godina utjelovila je Kevinovu mamu i proslavila se u filmu, evo kako danas izgleda

Uloga šeprtljave majke kojoj dječak čak dvaput ostane sam kod kuće vinula ju je u zvijezde, a glumom se aktivno bavi i danas. Nikada nije nadmašila uspjeh uloge iz filma 'Sam u kući'

Glumica Catherine O'Hara (67) javnosti je najpoznatija kao majka Kevina McCallistera iz filma 'Sam u kući'. Ova nagrađivana glumica odrasla je u Torontu u velikoj obitelji, poput one koju je imala u poznatom filmu, a tamo se krenula baviti komedijom 1974. godine. Dobila je glavnu ulogu u jednom popularnom showu, a krajem 70-ih godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova.

Na filmu je debitirala 1980. godine, a glumila je i uz bok Meryl Streep. Nakon filma 'Bubimir' dobila je ulogu u poznatom božićnom filmu 'Sam u kući', a istaknula je i koliko voli taj serijal.

  - Obožavam blagdansko vrijeme sa svojom djecom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih natjerati i da gledaju "Sam u kući" također - našalila se glumica.

Ispričala je i o božićnoj tradiciji svoje obitelji. Dok je bila mala otac se za nju i njezinih šestero braće i sestara svake godine prerušio u Djeda Mraza te ih zabavljao.

- Isto smo napravili suprug i ja sa svojom djecom. On se oblačio u Djeda Mraza i tako se tradicija nastavila- objasnila je.

Supruga, producenta Boa Welcha, upoznala je na setu filma 'Bubimir', vjenčali su se 1992. godine, a zajedno imaju dva sina.

O'Hara i danas aktivno glumi, a tijekom četrdesetogodišnje karijere osvojila je Zlatni Globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu Screen, a od prošle godine ima i posebno odličje za životno djelo koje je dobila od kanadske vlade.

Najčitaniji članci