Show

Komentari 23

Epsteinova žrtva optužila princa Andrewa: 'Rekli su mi da ga moram usrećiti kao Jeffreyja'

Epsteinova žrtva optužila princa Andrewa: 'Rekli su mi da ga moram usrećiti kao Jeffreyja'

On zna što se dogodilo, a znam i ja. Samo jedno od nas govori istinu, znam da sam to ja, rekla je Virginia koja traži od Britanaca da budu uz nju i pomognu joj u borbi

U ponedjeljak je podignuta optužnica u New Yorku protiv sina britanske kraljice Elizabete (95), princa Andrewa (61) od strane bivše tinejdžerske robinje Jeffreyja Epsteina, Virginie Roberts Giuffre (38) koja tvrdi da ju je princ seksualno zlostavljao kao maloljetnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Virginia je pokrenula sudski postupak protiv vojvode od Yorka zbog optužbi da ju je zlostavljao u kući Jeffreya Epsteina na Wall Streetu na Manhattanu i na drugom mjestima dok je imala manje od 18 godina, kako javlja Mirror.

Virgina tvrdi da je 'prodana njemu i da ju je seksualno zlostavljao' kada je imala 17 godina.

- Rekli su mi da ga moram usrećiti isto kao i Jeffreyja. Nisam mogla reći ne jer je Epstein to očekivao od mene. Princ Andrew je bio užasan dok smo plesali i cijelo vrijeme se znojio. Njegov znoj je kapao po meni - rekla je Virgina u intervju za BBC 2019.

Spavala je nekoliko puta s princom, a jednom prilikom su, kako navodi, i orgijali.

FILE PHOTO: Britain

- On zna što se dogodilo, a znam i ja. Samo jedno od nas govori istinu, znam da sam to ja - rekla je Virginia koja traži od Britanaca da budu uz nju i pomognu joj u borbi. 

- Nije ovo priča o seksu. Ovo je priča o trgovanju ljudima. Ovo je priča o zlostavljanju - kaže Virginia. 

YouTube

Podsjetimo, Andrew je 2019. godine u intervju za BBC odbacio bilo kakve navode da je imao seksualni kontakt s žrtvom, iako su u javnosti izašle fotografije njih dvoje. Javnost ga je optužila za nedovoljno iskazivanje suosjećanja s Epsteinovim žrtvama i za slabo kajanje zbog prijateljstva s osuđenim seksualnim predatorom. Vojvoda od Yorka je nakon toga odstupio od kraljevskih dužnosti.