Show

Komentari 87

Princ Filip (99) nakon 28 dana izašao iz bolnice, kraljica je po njega poslala BMW i čuvare

Princ Filip (99) nakon 28 dana izašao iz bolnice, kraljica je po njega poslala BMW i čuvare

Princ je u bolnicu odveden preventivno, no zadržan je nakon što mu je otkrivena infekcija. 2011. godine imao je operaciju srca što je prilikom ove hospitalizacije zabrinulo obitelj

Policija je blokirala cestu ispred bolnice u kojoj se princ Filip (99), suprug engleske kraljice Elizabete II. (94) liječio od infekcije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ispred bolnice primijećen je automobil s postavljenim crnim staklima te otvorenim stražnjim vratima. Pretpostavilo se da će ubrzo princ Filip napustiti bolnicu kralja Edwarda VII. u Londonu, a to se nedugo nakon i dogodilo, javlja The Mirror.

Princ je u bolnici proveo 28 dana te mu je ovo najdulji boravak u bolnici ikada.

Podsjećamo, kraljičin suprug u bolnicu je odveden preventivno nakon što se osjećao loše, no kasnije je otkriveno da se bori s infekcijom i morat će biti zadržan. 

Prebačen je u bolnicu Svetog Bartolomeja zbog svojih prijašnjih srčanih bolesti, a zatim je prebačen natrag u bolnicu kralja Edwarda VII gdje se oporavio od infekcije.

Cijelo vrijeme prinčeva boravka u bolnici, kraljica navodno nije mogla posjetiti svog muža s kojim je u braku 73 godine zbog straha od zaraze korona virusom. 

Ipak, najstariji sin kraljevskog para, princ Charles, posjetio ga je 20. veljače na 30 minuta nakon čega je princ premješten u izolacijski dio bolnice.

Najčitaniji članci