Show

Komentari 3

Princ Harry nakon posjeta Velikoj Britaniji: 'Pobrinuo sam se da kraljica bude zaštićena'

Princ Harry nakon posjeta Velikoj Britaniji: 'Pobrinuo sam se da kraljica bude zaštićena'

Harry i njegova supruga Meghan Markle posjetili su kraljicu u dvorcu Windsor u sklopu njihova prvog zajedničkog posjeta Britaniji nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. i nakon intervjua s Oprah

Princ Harry (37) je u intervjuu za NBC-jev jutarnji program, realiziran za vrijeme održavanja igara Invictus u Haagu, rekao kako se pobrinuo da kraljica Elizabeta (95) tijekom susreta s njim "oko sebe ima prave ljude" i da bude "zaštićena".

POGLEDAJTE VIDEO:

Harry i njegova supruga Meghan Markle (40) posjetili su kraljicu u dvorcu Windsor u sklopu njihova prvog zajedničkog posjeta Britaniji nakon što su se odrekli kraljevskih dužnosti u ožujku 2020. i nakon intervjua s Oprah Winfrey (68) koji je šokirao kraljevsku obitelj.

FILE PHOTO: Britain's Queen Elizabeth, Prince Harry and Meghan, the Duchess of Sussex pose for a picture with some of Queen's Young Leaders at a Buckingham Palace reception following the final Queen's Young Leaders Awards Ceremony, in London

- Bilo je sjajno provesti vrijeme s njom - rekao je Harry u intervjuu za Today, jutarnji program NBC-ja te nadodao:

- Bilo je tako lijepo vidjeti je. U odličnoj je formi i kad je sa mnom uvijek je vrlo duhovita.

Tom se prilikom osvrnuo i na svoj dom.

- Samo sam se morao pobrinuti da bude zaštićena i da oko nje budu pravi ljudi. A moj dom je sada... za mene je on u ovom trenutku u Sjedinjenim Državama - izjavio je Harry koji sa svojom obitelji živi u Kaliforniji.

Princ je prije godinu dana doputovao u Britaniju na djedov sprovod, ali nije prisustvovao nedavnoj komemoraciji zbog spora s britanskim vlastima u pogledu sigurnosti koju je tražio za svoju obitelj tijekom posjeta Britaniji.

Kraljica, koja u četvrtak puni 96 godina, izašla je iz fokusa javnosti pošto je u listopadu provela noć u bolnici zbog nepoznatog razloga, a liječnici su joj potom savjetovali mirovanje. U veljači je bila pozitivna na covid-19, no iz palače su rekli da je imala blage simptome nalik prehladi.

Premda je na internetu nastavila s virtualnim sastancima s diplomatima i visokim dužnosnicima, u međuvremenu je propustila nekoliko velikih događaja poput mise na Uskrs.

Memorial service for the Duke of Edinburgh

Najčitaniji članci