Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
29 komentara

Problemi oko kultnog festivala: 'Otkazan je Woodstock 50...'

Pored toga je festival izgubio financijere, a glavne zvijezde poput repera Jay-Z-a  i pop pjevačice Miley Cyrus odustale od nastupa

Foto: YouTube
29 komentara

Woodstock 50 objavljuje da je otkazan trodnevni festival povodom 50. obljetnice Woodstocka, poručili su organizatori u izjavi.

- Žalosni smo što je niz nepredviđenih teškoća onemogućio da napravimo festival kakav smo zamislili, s odličnom listom izvođača koje smo dogovorili i društvenim angažmanom koji smo očekivali -  rekao je Michael Lang, suosnivač organizacije 'Woodstock Music and Arts Festival'.

 

Festival koji je trebao obilježiti 50. obljetnicu čuvenog slavljenja glazbe i mira 1969. godine bio je planiran za 16. do 18. kolovoza.

Otkazivanje festivala ne predstavlja iznenađenje nakon pet problematičnih mjeseci tijekom kojih su organizatore odbile dvije lokacije u državi New York. Pored toga je festival izgubio financijere, a glavne zvijezde poput repera Jay-Z-a  i pop pjevačice Miley Cyrus odustale od nastupa.

Foto: YouTube

Woodstock je jedan od najpoznatijih glazbenih festivala koji je između 15. i 18. kolovoza okupio oko 450.000 ljudi. Pljuskovi koji su padali sva tri dana pretvorili su farmu u more blata. U njemu se slušalo Hendrixa, Janis Joplin, Joan Baez, Santanu, Joea Cockera i Grateful Dead te bratski dijelilo drogu i seksualne partnere. Počelo je ljeto ljubavi i sustav vrijednosti kakav poznajemo.

 

 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Tema: Muzika

Message