Obavijesti

Show

Komentari 29

Problemi: Sutkinja i Severina su na sudu zbog povrede prava...

Problemi: Sutkinja i Severina su na sudu zbog povrede prava...
6

PRIPREMNO ROČIŠTE Sutkinja Lasić od pjevačice potražuje 20.000 kuna za naknadu štete. Seve je nije štedjela lani na presici, a sutkinju je napala uoči regionalne turneje

VIDEO

Pjevačica Severina Kojić (48) idući tjedan ima zakazano pripremno ročište na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podignula sutkinja Lucija Lasić.

POGLEDAJTE VIDEO: Igora Kojića i Severinu 'zavadile' su maske

Pokretanje videa...

Severina i Igor Kojić 00:59

Sutkinja je tužila Sevku u veljači ove godine za povredu prava osobnosti i tražila naknadu štete u iznosu od 20.000 kuna. Severina je, naime, lani u listopadu na presici povodom početka regionalne turneje “Magic Tour” izjavila: “Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjetimo, Lasić je bila u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje odlučuje o Severininoj žalbi na presudu kojom je odlučeno da dječak stanuje s ocem, srpskim biznismenom Milanom Popovićem (55), dok ga majka viđa, te je Severini oduzeto pravo odlučivanja u pitanjima zdravstvene skrbi i obrazovanja dječaka. Ta je prvotna presuda podigla mnogo prašine, a Severina i njezin odvjetnički tim puno truda polažu u žalbu. Na sjednici vijeća splitskog Županijskog suda u veljači ove godine sutkinja Lasić prvi put je zatražila izuzeće iz predmeta.

Keba o razvodu Sevke i Igora: 'Ne znam u kakvom su odnosu'
Keba o razvodu Sevke i Igora: 'Ne znam u kakvom su odnosu'

Njezin prvi zahtjev za izuzećem je odbijen, no Lasić je ponovno zatražila izuzeće uz obrazloženje da je pokrenula parnični postupak radi naknade štete protiv jedne od stranaka u postupku, odnosno protiv Severine Kojić. Pjevačica se može i ne mora, ako ne želi, osobno pojaviti na ročištu idući tjedan u Vukovarskoj ulici, na kojemu će se iznijeti dokazni prijedlozi.

Vodice: Koncertom Severine otvoren 11. CMC festival

Severina je inače posljednjih dana u Zagrebu s nećakinjom Mijom Popović, koja sad praktički živi s njom, a redovito je obilazi novi stari menadžer Tomica Petrović, s kojim je obnovila dugogodišnju suradnju i prijateljstvo nakon što je posljednjih mjeseci zahladila odnose sa suprugom Igorom Kojićem (33). Ovoga ljeta Seve je svojem, još aktualnom suprugu, čestitala 33. rođendan, ali od tada je sva, barem ona javna, komunikacija stala. Nedavno su se “sukobili” i oko maski za lice. Seve je pozvala sve da ih nose i da se drže distance, dok su za Igora maske pak represija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije