Show

Komentari 2

Prolila bivšeg muža vodom pa ju je ispred kćeri gađao bocom

Prolila bivšeg muža vodom pa ju je ispred kćeri gađao bocom

Napetosti među bivšim supružnicima ne nedostaje, a sad je došlo i do novog skandala u kući. Sve je krenulo nakon što je Gagi pokušao uvjeriti Lunu da izađe s imanja

Tučnjave do krvi, seks, svađe, prevare i ostali skandali samo su dio kontroverznog srpskog realityja 'Zadruga'. U novoj sezoni showa sudjeluje i estradna obitelj: Pjevačica Luna Đogani (24) i njezin otac, glazbenik Gagi Đogani (48).

Kao da to nije dovoljno, nedavno im se u showu pridružila i Lunina majka te Gagijeva bivša žena, pjevačica Anabela Atijas (45).

Napetosti među bivšim supružnicima ne nedostaje, a sad je došlo i do novog skandala u kući. Sve je krenulo nakon što je Gagi pokušao uvjeriti Lunu da izađe s imanja.

Iznervirana činjenicom da svoju kćer nagovara na kaznu, Anabela je prolila Gagija vodom, a onda joj je on uzvratio tako što je uzeo drugu bocu i gađao bivšu suprugu.

Mnogi ukućani su govorili Gagiju da se smiri, a njegova kći se derala na njega.

- Jesi normalan? - vikala je Luna, a Anabela nije mogla prestati se svađati.

Kasnije im je voditelj Milan Milošević priopćio da su oboje kažnjeni tjednim honorarom.

Inače, Luna je pobijedila u 'Zadruzi 2' te je dobila nagradu od 50.000 eura, odnosno 370.000 kuna, a uz to je tjedno dobivala oko 20.000 kuna na račun. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci