Show

Komentari 9

Proslavila ga je brza vožnja, ali zbog jurnjave je i izgubio život

Proslavila ga je brza vožnja, ali zbog jurnjave je i izgubio život

Glumac je preminuo u prometnoj nesreći koju je uzrokovala prevelika brzina. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio

Obitelj i prijatelji glumca, ali njegovi mnogobrojni fanovi koje je stekao nakon što se proslavio u filmskoj franšizi 'Brzi i žestoki', nisu zaboravili Paula Walkera. Da nije poginuo te kobne 2013., Walker bi danas slavio 47. rođendan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nije bio dobrica dok je bio mlad. Volio je fizičke sukobe, samo je čekao da ga netko isprovocira ili ne daj Bože da mu napadnete obitelj. Mnogi njegovi vršnjaci su ga se ustvari bojali u to vrijeme - ispričao je Walkerov brat Caleb (42).

Ipak, nakon rođenja njegove kćeri Meadow (21), koju je dobio s tadašnjom curom Rebecca Soteros (46), Paul se u potpunosti promijenio i postao bolja osoba, zaključili su svi koji ga poznaju. 

- Kad smo saznali da je je Rebecca trudna, bio sam mlad i uplašen, nisam bio spreman za dijete. Nisam znao ni tko sam ja, nisam bio siguran u sebe, a kamoli da budem siguran da mogu odgojiti jednu osobu - objasnio je tada Paul.

U glumačkim počecima uvijek je glumio 'dobricu', pristojnog dečka, čak je glumio i u jednom ljubavnom filmu s Reese Witherspoon (44). U međuvremenu se to promijenilo. U filmovima poput 'Brick Mansions' i 'Sati', imao je uloge u kojima je bio nasilan i agresivan lik, a redatelji su ga sve češće vidjeli u takvim rolama.

Prije nego li je zavolio automobile i brzinu, bio je strastveni surfer. More je bila njegova ljubav, mjesto gdje je provodio vrijeme kada bi odmarao mozak. More je za njega bilo povratak u život, koji je za njega završio tragično. Da mu netko nije poslao poruku na mobitel hoće li doći na humanitarno događanje, Paul ne bi otišao na tu posljednju vožnju.

- Rekli su mi da je moj sin imao nesreću, ali da ga ne mogu naći. Mislila sam da je ispao iz auta i rekla sam da ga idem tražiti. Nisam shvatila da je moj sin živ izgorio - kroz suze je ispričala Paulova majka Cheryl Walker

Poginuo je 30. studenog 2013. godine u četrdesetoj godini života. Iako Paul nije bio za volanom, već njegov prijatelj Roger Rodas, Porscheom su se zabili u drvo, nakon čega se automobil zapalio i oboje su izgorjeli. 

Najčitaniji članci