Mara Wilson proslavila se u božićnom klasiku i kao djevojčica nizala uspješne uloge, ali od glume se oprostila | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 1

Proslavila se u božićnom klasiku i kao djevojčica nizala uspješne uloge, a onda napustila glumu

Proslavila se u božićnom klasiku i kao djevojčica nizala uspješne uloge, a onda napustila glumu
2

Glumicu Maru Willson pamtimo iz filmova 'Čudo u 34. ulici', 'Matilda' i 'Tatica u suknji'. Iako je bila omiljena dječja glumica, glumu je napustila, a danas tek povremeno posuđuje glas. Okrenula se spisateljskoj karijeri

VIDEO

Glumica Mara Wilson (33), devedesetih se godina proslavila kao djevojčica Matilda u istoimenom filmu, a glumila je i u božićnom klasiku 'Čudo u 34. ulici' te komediji 'Tatica u suknji' s Robinom Williamsom. Veliki uspjeh ostvarila je već kao djevojčica, no glume se brzo zasitila.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Najčešće se sve svodi na konstantno ponavljanje jedne te iste scene, dok god u očima redatelja ona nije savršena. Mislim da ljudi misle da je biti glumac puno zabavnije nego što to ustvari jest. O slobodi da se kreativno izrazite nema ni govora. Ne osjećam nostalgiju za prošlošću, osjećam olakšanje - ispričala je prije nekoliko godina Wilson. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mara Wilson (@marawilson)

Posvetila radu u kazalištu i sinkronizaciji animiranih filmovima te karijeri spisateljice. Na svojem blogu, objasnila je da je prestala raditi na filmu jer naprosto više nije bilo zabavno. 2016. godine objavila je i memoare pod naslovom 'Gdje sam sada?'.

Gdje je Kevinov nasljednik danas? Odustao je od glume, nemoguće ga je prepoznati
Gdje je Kevinov nasljednik danas? Odustao je od glume, nemoguće ga je prepoznati

Mara je svoj posljednji film, 'Thomas And The Magic Railroad', snimila 2000. godine, no mnogi je se i danas sjećaju. Njezina glumačka karijera nije bila duga, no bila je značajna. 

- Ne smeta mi što su me nazivali 'slatkicom'. Cijenim danas to na neki način, no u to vrijeme me samo nerviralo. Kao da nisam ništa izuzev toga. Nisam se kasnije uklapala u nametnuti holivudski imidž djevojaka i imala sam dvije opcije. Ići na plastične operacije i živjeti u tom svijetu koji je izvan kontrole i pronaći svoj put ili raditi nešto što će me ispunjavati. Odabrala sam ovo drugo i nisam pogriješila - zaključila je nekad popularna glumica u intervjuu za Today Extra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO