Show

Komentari 101

Prva dama Leskovca: 'U ovim krajevima uvijek dobijem kile...'

Prva dama Leskovca: 'U ovim krajevima uvijek dobijem kile...'

Ovo je jedan od najboljih nastupa u mom životu, rekla je Severina nakon nastupa. Prije koncerta, pjevačica je posjetila i ured gradonačelnika Leskovca koji je otkrio kako je Severina kruna njihovog događaja

Severina Kojić (47) zatvorila je ovogodišnju tridesetu jubilarnu Roštiljadu u Leskovcu. Pred obožavateljima je pjevala oko dva sata. 

- Ovo je jedan od najboljih nastupa u mom životu - rekla je Severina. Prije koncerta, pjevačica je posjetila i ured gradonačelnika Leskovca koji je otkrio kako je Severina kruna njihovog gradskog događaja. 

- Gospođo Severina, dobrodošli u naš grad Leskovac.Sretni smo što vaš nastup predstavlja krunu naše Roštiljade. Uvjeren sam kako će ova večer biti jedna od najposjećenijih večeri - rekao je gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović. Riječ je dobila i Splićanka koja nije mogla sakriti sreću što je počasna gošća Roštiljade. 

- Velika mi je čast i doista sam iznenađena što sam jedan od izvođača. Ovo je nešto što je srpsko-tradicionalno i zaista se zahvaljujem organizatorima koji su me imali na listi. Nisam nikada bila u Leskovcu. Uzbuđena sam. S obzirom na to da dolazim iz Splita - grada mora i ribe, tražila sam roštilj. Nikada nije dobro kada dođem u ove krajeve gdje se jako dobro jede. Dobijem i nekoliko kilogram viška - rekla je Severina i pozvala gradonačelnika Leskovca u rodni Split kako bi probao domaće specijalitete.

Ni suprug Igor Kojić nije propustio ovaj događaj. I dok je Severina skakala i pjevala na pozornici, Igor se na Roštiljadi fotografirao s obožavateljima. 

Najčitaniji članci