Obavijesti

Show

Komentari 16

Prve fotke trudne Ive Šarić: S Ivom Jerković uživala na tulumu

Prve fotke trudne Ive Šarić:  S Ivom Jerković uživala na tulumu
7

Iako je aktivna na društvenim mrežama, Iva nije objavila niti jednu fotografiju s trudničkim trbuščićem, ali sada su se pojavile snimke na kojima u 'blaženom stanju' uživa u veselom društvu

VIDEO

Kao 'bomba' odjeknula je vijest kako bivša manekenka Iva Šarić (32) čeka bebu s Dinamovcem Brunom Petkovićem (25). Zaljubljeni golupčići nisu htjeli otkriti puno detalja o dolasku prinove jer, kako kažu, čuvaju svoj privatni život samo za sebe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dinamovci nakon Feyenoorda 04:27

Iako je aktivna na društvenim mrežama, Iva nije objavila niti jednu fotografiju s trudničkim trbuščićem, ali sada su se pojavile snimke na kojima u 'blaženom stanju' uživa u veselom društvu. 

Riječ je o rođendanskoj proslavi bivše misice Barbare Ljiljak, a snimku je objavila njezina kolegica Iva Jerković. Zgodne djevojke uživale su na intimnom partyju, a Šarić je s osmijehom na licu pozirala u pripijenoj crnoj haljini s dolčevita ovratnikom.

Svoju je djevojku nogometaš još lani odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova, koji sada jedva čekaju primiti unuka u ruke, baš kao što malenog dječaka željno iščekuju Brunin brat Matej te sestra Iva, piše Gloria. 

Mediji su nogometaša povezivali s tenisačicom Donnom Vekić (23) nakon što su viđeni zajedno na Adventu u prosincu 2019. godine. Prije nje, Bruno je ljubio model Teu Slavicu (22).

Mlađe je slađe: Zrinka Cvitešić zavela Kranjčara, a Iva Šarić s Brunom Petkovićem čeka bebu
Mlađe je slađe: Zrinka Cvitešić zavela Kranjčara, a Iva Šarić s Brunom Petkovićem čeka bebu

Iva iz devetogodišnjeg braka s Jerkom Lekom ima sinove Carlosa i Leona

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin