Obavijesti

Show

Komentari 35

Prvo je asistirao prosidbi pa je uspio pomiriti ljubavni par...

Prvo je asistirao prosidbi pa je uspio pomiriti ljubavni par...
5

Na pozornici je Luka zaprosio Asju, a onda je Tony preuzeo i ulogu 'mirotvorca', uspjevši pomiriti ljubavni par koji se posvađao gotovo do prekida

Prije nego krene na turneju po Australiji, Tony Cetinski (50) je za sam kraj ljetnih nastupa ostavio rodni Rovinj. Pjevao je na Rovinjskoj noći, i baš kao dan prije u Varaždinu, pred sobom je okupio masu ljudi. U Varaždinu je oborio rekord posjećenosti ovogodišnjeg Špancirfesta. Pjevao je gotovo tri sata, publika ga je dva puta vraćala na bis, ali večer je obilježila njegova uloga ljubavnog posrednika.

Varaždin: Mladić zaprosio djevojku na koncertu Tonyja Cetinskog

Prvo je na pozornici, uz Tonyjevu asistenciju i pjesmu 'Kada žena zavoli', Luka zaprosio Asju, koja prvo nije mogla vjerovati što se događa, a onda je naravno pristala. Tu iznenađenjima i večeri ljubavi u Varaždinu nije bio kraj. Nakon svega Tony je preuzeo i ulogu 'mirotvorca', uspjevši pomiriti ljubavni par, Vanju i Mirjanu, koji su se posvađali gotovo do prekida. Par se uz njegove pjesme i asistenciju pomirio.

Inače, Tony je nedavno iznenadio obožavatelje nizom fotografija koje je objavio na društvenoj mreži. Pjevač je odlučio kako će spot za novu pjesmu snimiti u dubinama mora.

- U međuvremenu spremamo neke nove snimke u tišini mora istarskog arhipelaga, Rovinj naravno. Hvala svim dobrim sugrađanima i osoblju autokampa Veštar u blizini Rovinja. Ono kad ti profesionalac u ronjenju čestita na izdržljivosti i kaže 'Svaka ti čast', a ti si toliko iscrpljen da moraš uzeti dan odmora. Danas nastavljamo - napisao je Cetinski uz fotografije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...