Obavijesti

Show

Komentari 0

Psihomodo Pop, Pavel, Detour i Edo Maajka na Novembar Festu: Sjajan festival i briga o zdravlju

Psihomodo Pop, Pavel, Detour i Edo Maajka na Novembar Festu: Sjajan festival i briga o zdravlju
8

Svojom kampanjom pod sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, festival potiče važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa

Sjajnim nastupom prošle nedjelje Psihomodo pop zatvorio je November fest. Davor Gobac u sjajnoj formi, raspjevan i razigran, bio je jamac vrhunskog koncerta.

Glazbenik Vinko Ćemeraš: Kraj mene Gobac pada u drugi plan
Glazbenik Vinko Ćemeraš: Kraj mene Gobac pada u drugi plan

Zajedno s publikom otpjevao je najveće hitove benda koji će sljedeće godine proslaviti 40. obljetnicu postojanja. Kako je Gobac rekao, ni sam ne vjeruje u to, a ni publika kada ga vidi s kakvom energijom i dalje praši.

Zagreb: Koncert Psihomodo popa 3. večeri November festa

Prije Psihomodo popa nastupio je Vinko Ćemeraš i njegov Talvi Tuli. Gobac je bio mentor Vinku u showu The Voice, u kojem je pobijedio. 

Festival su u petak 4. studenog otvorile grupe Pavel Detour koje su izvele svoje najuspješnije numere kojima su kroz protekla dva desetljeća jako obilježile stvaranje hrvatske novovalne pop scene. Ovo nije bio prvi put da ova dva sjajna benda dijele binu. 

Zagreb: Grupa Pavel održala je koncert u Tvornici kulture u sklobu November Festa

U subotu 5.11. na pozornici Tvornice nastupili su veliki majstori rime, ironije i sarkazma, Edo Maajka i Alejuandro Buendija koji su s brojnim gostima: Magellano, Tibor, Marko Luis, Lil Bear..., priredili dugo neviđeni hip-hop & rap spektakl. Večer je otvorio Buendija (a.k.a. Saša Antić iz TBF-a) koji je sa Sinovima izveo repertoar s dva studijska albuma. Edo Maajka uz DJ-a Oli Dobolli zapalio je atmosferu do kraja i na premoćan način predstavio novi album "Moćno" te uz hitove s prvog albuma "Slušaj mater" proslavio 20. obljetnicu njegovog izlaska.

November Fest osim što okuplja vrhunske glazbenike, u suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!“, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitom zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve veći broj muškaraca.