Obavijesti

Show

Komentari 129

Razdragana Simona i njen muž priredili su trostruko slavlje: 'Ljubljeni Isus mi te darovao...'

Razdragana Simona i njen muž priredili su trostruko slavlje: 'Ljubljeni Isus mi te darovao...'
4

Kako bih opisala ovih pet godina braka? Kako bih opisala tebe koji si napunio 55 godina? Opisala bih kao radost života. Ljubljeni Isus mi te darovao. Od početka bio si uz mene, napisala je Simona mužu Stanislavu

VIDEO

Simona Mijoković ex Gotovac ovih dana ima razloga za trostruko slavlje. Produhovljena bivša starleta slavi 37. rođendan, a njen suprug, nekadašnji ministrant u crkvi, Stanislav Mijoković slavi 55. rođendan. Osim toga, supružnici ovih dana slave i petu godišnjicu braka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Simona 01:18

Vjenčali su se u Zagrebu 2016. godine, prilikom čega je njen bivši suprug Ante Gotovac (51), s kojim je punila medijske stupce skandalima, plakao u crkvi. Kontroverzna reality zvijezda, koja živi u Zemunu, nije mogla suspregnuti suze radosnice.

Uostalom, Ante, s kojim je danas u odličnim odnosima, među prvima joj je čestitao na braku iako ju je htio uvaliti u kontroverzni srpski reality show “Parovi” pa se Simona naljutila na njega.

No bilo je to privremeno. Simona, koja s novom obitelji živi u Linzu u Austriji, suprugu Stanislavu posvetila je nekoliko riječi na društvenoj mreži: “Kako bih opisala ovih pet godina braka? Kako bih opisala tebe koji si napunio 55 godina? Opisala bih kao radost života. Ljubljeni Isus mi te darovao. Od početka bio si uz mene, bio uz moje padove i uvijek radosno i zahvalno uz moja svjedočanstva. Uz mene si na svakom koraku i u svakom otkucaju srca. I uvijek to činiš. Podižeš me kad mi je teško, a u Božjoj mudrosti uvijek me savjetuješ”. Dodala je kako je njihov brak od početka “radost i slava Bogu”.

Simona: 'Kuham mužiću, ne idemo u restorane. Zahvalna sam Bogu na daru domaćice...'
Simona: 'Kuham mužiću, ne idemo u restorane. Zahvalna sam Bogu na daru domaćice...'

- Naša ljubav je naš kompas, a vječnost nam je cilj. Hvala Bogu što te stvorio i nama darovao. Hvala Bogu sto si moj muž i otac naše dječice Joshue, Amalie Josipe i Zvjezdane. Hvala Bogu što brižno paziš na moju Gabrielu. Hvala Bogu na daru tvog rođenja. Hvala Bogu što si kraj nas vjerno i s puno ljubavi. Ljubavi koju si pronašao još kao dijete u Izvoru Života - svete pričesti i ta Ljubav danas radosno obasjava nas brak. Sretan ti rođendan ljubavi moja - zaključila je razdragana Simona.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 129
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin