Show

Komentari 1

Reality zvijezda nakon što joj je dečko prodavao seks snimku na internetu: 'Doživjela sam šok...'

Reality zvijezda nakon što joj je dečko prodavao seks snimku na internetu: 'Doživjela sam šok...'

Dečko Stephen je prošli tjedan osuđen na 21 mjesec zatvora zbog zločina i još uvijek se odbija ispričati Georgiji za nevolju koju je prouzročio ili barem objasniti zašto je to učinio

Georgia Harrison (28), zvijezda 'Love Islanda' za The Sun je progovorila o užasnim trenucima borbe sa bivšim dečkom, Stephenom Bearom (33) zbog osvetničke pornografije, te otkrila kako je umalo zbog toga i umrla.

Stephen Bear court case

Bilo je to prvi put da je Georgia progovorila otkako je bivša reality zvijezda Stephen u zatvoru jer je prodavao snimke CCTV-a na kojima su njih dvoje imali seks u njegovom vrtu. Georgia je provela dvije i pol godine ratujući zbog toga s njim i sada će ga tužiti jer smatra da joj je uništio karijeru. Ona je snimila i dokumentarac za ITV2 o svojoj traumi, a nedavno je navela kako su je zbog stresa hitno prebacili u bolnicu.

- Skoro sam umrla. Kad se to prvi put dogodilo, fizički učinci na mene bili su jednostavno užasni. Imala sam akne po cijelom licu. Na kraju sam dobila infekciju ciste koja je potom i pukla, a ja završila u bolnici od stresa - ispričala je.

Stephen Bear court case

- Rekli su da su mi bubrezi, zdjelica i više organa zahvaćeni i da sam doživjela septički šok - objasnila je dalje.

- Koliko god me ova situacija stvarno slomila prije dvije godine, sada mogu stajati ovdje jaka. I sada dolaze samo dobra vremena - poručila je Georgia koja se prisjetila mučnog trenutka kada je prvi put vidjela tajno snimljenu snimku da je stavljena na prodaju na internetu.

Stephen Bear court case

Prijavila se na stranicu 'OnlyFans' Stephena, bivšeg pobjednika 'Celebrity Big Brothera' samo kako bi pronašla 'snimku zaslona na kojoj on leži na njoj u svom vrtu'.

- Stavio je naslov u stilu: ‘Prijavi se sada za 50 posto popusta da me vidiš kako j***m ovu ku**u u svom vrtu‘. Zbog toga sam se osjećala silno povrijeđeno. Sve što sam ikada učinila bilo je da sam dobra prema njemu kao prijatelju, ma i više od toga - priznala je Georgia.

Stephen Bear court case

Inače, Stephen je prošli tjedan osuđen na 21 mjesec zatvora za svoj zločin i još uvijek se odbija ispričati Georgiji za nevolju koju je prouzročio ili barem objasniti zašto je to učinio. A jednom je prilikom izjavio da je zaradio 40 tisuća funti nakon što je snimku postavio na Only Fans.

Stephen Bear court case

Osuđen je za voajerizam i dvije točke optužnice za otkrivanje privatnih, seksualnih fotografija i filmova, nakon čega je novinarima na sudu u Chelmsfordu rekao da to 'nije bilo pošteno suđenje'.

Najčitaniji članci