Show

Komentari 3

Redatelj Lee odijelom je odao počast Kobeju: 'To je za njega'

Redatelj Lee odijelom je odao počast Kobeju: 'To je za njega'

To je način na koji mu odajem počast, rekao je Spike Lee na crvenom tepihu uoči dodjele Oscara. Redatelj, koji je snimio dokumentarac 'Kobe Doin' Work', na odijelu je imao broj koji je Kobe nosio u Lakersima...

Filmski redatelj Spike Lee (62) na dodjeli Oscara 2020. godine odao je počast poginulom košarkašu Kobeju Bryantu. Odjenuo je ljubičasto odijelo na kojem je bio istaknut broj 24, kojeg je Kobe imao većinu karijere na dresu košarkaške momčadi Los Angeles Lakers za koju je igrao. 

- Ovo je za Kobea. To je način na koji mu odajem počast - rekao je Spike Lee, Oscarom nagrađivani redatelj, piše Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

Obrub na ljubičastom odjelu bio je žute boje, poput dresa LA Lakersa. Također, Spike je obuo narančaste markirane tenisice na kojima je potpis preminulog košarkaša. 

Kobe i Spike Lee skupa su radili na sportskom dokumentarnom filmu 'Kobe Doin' Work', koji je premijerno prikazan 2009. godine. 

- Igrač poštuje igrača. Ma kakvo god polje bilo, kad vidite nekoga na takvoj razini, poštujete ga - rekao je Spike prošlog tjedna za košarkaša. 

Spike je crvenim tepihom prošetao sa suprugom Tonyom Lewis Lee

POGLEDAJTE VIDEO:

Podsjetimo se, Kobe je preminuo u 42. godini u padu helikoptera skupa sa svojom kćerkom Giannom, kojoj je bilo tek 13 godina. U helikopteru je bilo još sedmero ljudi koji su s njima putovali. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci