Show

Komentari 1

Redatelj u šoku: U konkurenciji za Oscara je i naš animirani film

Redatelj u šoku: U konkurenciji za Oscara je i naš animirani film

U filmu 'Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa' radi se o Martinu koji je u bijegu jer se pokušao boriti protiv sustava, dok je Sara konceptualna umjetnica. Zajedno se pridružuju zajednici revolucionara na selu

Animirani film 'Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa', redatelja Dalibora Barića, ušao je među 27 kandidata koji će se boriti za ovogodišnje nominacije za Oscara.

POGLEDAJTE VIDEO: 2020. odgođeni Oscari 

Ovogodišnja konkurencija za nagradu Oscar u kategoriji animiranog filma trebala je ostati na 13 filmova, ali se naglo povećala na čak 27 filmova zahvaljujući međunarodnim kandidatima.

baric

- Nemam pojma. Nisam ni ovo vjerovao. Moj producent je prijavio, a ja sam mislio da pretjeruje. Onako, zvučalo mi je više kao šala - rekao je ovih dana uzbuđeni Barić za Večernji list.

U filmu 'Slučajna raskoš prozirnog vodenog rebusa' radi se o Martinu koji je u bijegu jer se pokušao boriti protiv sustava, dok je Sara konceptualna umjetnica. Zajedno se pridružuju zajednici revolucionara na selu, ali za petama im je policija. Nakon što su sve snimili u studiju trebalo im je još oko šest mjeseci slaganja i animiranja u priči koja bi mogla rezonirati kod američke publike.

Najčitaniji članci