Show

Komentari 1

Reese je pozirala s kćeri: Iste se, nemojte se fotkati više zajedno'

Reese je pozirala s kćeri: Iste se, nemojte se fotkati više zajedno'

Reese i Avin otac, Ryan Phillippe vjenčali su se 1999., ali ljubav je pukla prije 13 godina. Otišao je svatko svojim putem, podigli su djecu, a onda i pronašli nove partnere i dobili s njima jedno dijete

Reese Witherspoon (44) aktivna je na društvenim mrežama, a ovih je dana ponovno oduševila sve one koji je prate jer je objavila fotografiju sa svojom kćeri Avom Phillippe (21).

POGLEDAJTE VIDEO: Odgođeni Oscari

Obožavatelji holivudske glumice jednostavno se ne mogu načuditi koliko su slične.To ih već mjesecima iznenađuje, a mnogi su i ovoga puta priznali kako su ih jedva raspoznali.

- Kako ti je ukrala čitavu facu? - upisala je jedna pratiteljica, dok je druga zaključila: 

- To ti je kći? Izgledate poput blizanki - pisali su drugi.

Reese se našalila da je morala moliti svoje najstarije dijete da nosi isti džemper kao ona jer se tada ne zna koja je koja. Glumica je kćer dobila s glumcem Ryanom Phillippeom (46), a svaki put kad objave zajedničke fotografije, komentari su preplavljeni napisima o 'blizankama'.

Reese i Phillippe vjenčali su se 1999., a upoznali su se na Witherspoonin 21. rođendan, dakle, dvije godine prije. Imaju dvoje djece, Avu i sina Deacona (17). Rastali su se prije 13 godina, a otada je svatko dobio još jedno dijete, pišu strani mediji. 

Reese se udala za Jima Totha 2011. i godinu dana kasnije dobili su sina Tennesseeja (8), dok je Ryan 2011. dobio kćer Kailani (9) s bivšom djevojkom Alexis Knapp.

Najčitaniji članci