Show

Komentari 9

Reynolds i 'tračerica' preživjeli kobnu sedmu godinu uz smijeh

Reynolds i 'tračerica' preživjeli kobnu sedmu godinu uz smijeh

Glumački par čeka treću bebu, a u međuvremenu se na društvenim mrežama često šale na vlastiti račun. Omiljena zabava su im sitne spačke koje priređuju jedno drugome

Holivudski par vjenčao se u tajnosti, u rujnu 2012., a iako su taj čin željeli zadržati intimnim, Ryan Reynolds (42) i Blake Lively (32) pred svojim obožavateljima često objavljuju detalje iz privatnog života, a slove za jedan od najzabavnijih parova u showbizu. 

Ryan Reynolds Honored with a Star on the Hollywood Walk of Fa

Par ima dvije kćeri, James (4) i Inez (2), a očekuju i treće dijete. Mnogi njihov brak, unatoč brojnim glumačkim obavezama, smatraju idealnim, a takav dojam odaju i sami Ryan i Blake. 

Preživjeli su i po mnogima kobnu, sedmu godinu braka, a njihova tajna je u humoru. Često se na društvenim mrežama šale na vlastiti račun, a omiljena zabava su im sitne spačke koje priređuju jedno drugome. 

Tako je Reynolds nedavno namjerno objavio ne baš glamuroznu galeriju fotografija supruge, čestitavši joj pritom 32. rođendan. 

Odgovor je to na čestitku koju je Blake uputila 'krivom Ryanu' prije dvije godine. Glumica je tada na svoj Instagram postavila fotografiju glumca Ryana Goslinga (38), kojeg su mnogi u početku miješali s imenjakom mu Reynoldsom pa je njezina šala naišla na posebno odobravanje. 

Čini se kako se brak slavne 'tračerice' Blake Lively i njezinog supruga Ryana Reynoldsa, najpoznatijeg po ulogama superjunaka Deadpoola već sedam godina temelji na ljubavi, međusobnom razumijevanju, ali i dobrom smislu za humor. 

Najčitaniji članci