Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
9 komentara

Rihanna je suptilno uvrijedila Bonham Carter zbog odijevanja

Pjevačicu Rihannu su fotoreporteri više puta snimili kako izlazi iz noćnog kluba ili šeće cestom s čašom vina u ruci. Voditelj Norton joj je pokazao jednu takvu fotku i pitao ju gdje se uputila s čašom...

Graham Norton Show
Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
9 komentara

Pjevačica Rihanna (30) gostovala je sinoć u američkoj emisiji 'The Graham Norton Show' gdje je pokazala još jednom da ima smisao za humor, ali ju je voditelj Graham Norton (55) na trenutak uspio i zbuniti. 

Graham je okupio postavu jednog od najiščekivanijih ovogodišnjih filmova, 'Oceanovih 8', koji se trenutno prikazuje i u našim kinima. Popularna franšiza je do sada 'pomela' kino blagajne u SAD-u, a najviše se zasluga pridaje ženskoj glumačkoj postavi koju su mnogi željno iščekivali vidjeti zajedno na velikom platnu. 

Nortona je zanimalo jesu li njegove gošće Rihanna, Helena Bonham Carter (52), Sandra Bullock (53), Cate Blanchett (49) i Sarah Paulson (43) bile gošće ovogodišnje Met Gale, baš kao i njihovi likovi u filmu. 

Rihanna at the Oceans 8 film Premiere 'BORBA' NA PREMIJERI Modni gaf: Rihanni ispale grudi u haljini od 'aluminijske folije'

I dok su sve redom odgovorile da su bile na modnom događaju u svibnju u New Yorku, engleska glumica Bonham Carter rekla je da - nije.

Foto: Twitter/Screenshot

- To ti je zato što nosiš haljine kakve nosiš - odbrusila joj je Rihanna, pokazujući prstom na šarenu haljinu koju je glumica tada nosila. I postava 'Oceanovih' i publika su se počeli smijati, uključujući i samu Helenu, koja je sa smiješkom rekla da zna da je to pravi razlog zašto je ne pozivaju na tako svečane modne događaje.

ODLIČNA ZARADA Neočekivan uspjeh: 'Oceanovih osam' razorio je kino blagajne

- A što sad, neću sad plakati zbog toga - uzvratila je Britanka sa smiješkom. No to nije bio jedini 'svijetli' trenutak Rihanne u gostima kod Grahama. Pjevačicu su fotoreporteri više puta snimili kako izlazi iz noćnog kluba ili šeće cestom s - čašom vina u ruci. Norton joj je pokazao jednu takvu fotku i pitao ju gdje se uputila s čašom, na što je ona odgovorila da ju je baš vraćala u hotel iz kojeg ju je uzela. 

Oceans 8 European Premiere - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELL Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL

oceans 12793.dng OCEANOVIH OSAM Dopustite da vas kina razmaze uz prvi spin-off 'Oceanovih 11'

No kad je Graham zamolio produkciju da pokažu još fotografija, Rihanna je s čašom vina u ruci osvanula na njih desetak, na raznim lokacijama u različito vrijeme. I sama je vidjela da se više nema smisla 'opravdavati', pa se počela smijati zajedno s publikom, voditeljom i kolegicama. 

VIDI OVO: 7 stvari koje svaka cura želi u krevetu

Graham Norton Show | Autor: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL

 

Naši partneri pišu
Message