Show

Komentari 4

Rihanna se vratila: Nakon dugih pet godina ima novi album

Rihanna se vratila: Nakon dugih pet godina ima novi album

Rihanna je zadnji solo album objavila 2016. godine i od tada se povukla iz glazbene industrije. Prema novim informacijama, čini se kako će uskoro objaviti svoj deveti album

Pjevačica Rihanna (33) krenula je već 2018. godine najavljivati kako radi na novim pjesmama, ali ništa se od obećanja još nije ostvarilo. Njezine nestrpljive fanove utješit će vijest da se nakon pet godina uistinu vraća glazbi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rihanna se zadnjih godina posvetila svojem brendu Fenty, koji je nazvala prema prezimenu, kako bi ga odvojila od muzičke karijere. 2017. godine pokrenula je Fenty Beauty i uvela svojevrsnu revoluciju u svijetu šminke. Kasnije je odlučila pokrenuti i Fenty modnu liniju, marku donjeg rublja, a zatim i proizvode za njegu lica.

Sve od 2016. godine, kad je izašao njezin zadnji album 'Anti' njezini obožavatelji zahtijevaju novu glazbu, a neko vrijeme se mislilo i da će odustati od pjevačke karijere u potpunosti.

- Dugo je radila na novoj glazbi i njezin deveti album je konačno završen - rekao je izvor za The Sun i dodao kako je pandemija sve dodatno usporila.

Dugo očekivani deveti album Rihanna najavljuje pod imenom 'R9' i s vremena na vrijeme spomene na Instagramu. Na pitanja i zahtjeve obožavatelja da objavi album uglavnom odgovara sa šalama ili ignorira. Krajem 2019. godine na Instagramu je podijelila video uzbuđenog štenca u kutiji i opisala da se tako ona osjeća dok sluša svoj novi album.

- Rih kao da je s drugog svijeta - opisao je krajem prošle godine pjevač Pharrell Williams (48) ono što Rihanna sprema.

Detalji još uvijek nisu poznati, ali je otkriveno da će u Los Angelesu snimati glazbeni spot ovog ljeta. Englez Raja Virdija biti će redatelj videa, koji je ranije surađivao s pjevačem Sam Smithom (28) i pjevačicom Freyom Ridings (27).

- Sve je još uvijek vrlo skriveno, ali Rihanna nikad ne razočara - izjavio je anonimni izvor.

Rihanna je ranije za Vogue izjavila da će album vjerojatno biti u stilu reggaea ili barem inspiriran reggaeom.

- To se čini ispravno. Reggae je u mojoj krvi - rekla je pjevačica iz Barbadosa.

Kako je datum izlaska albuma nije poznat, njezini fanovi morati će još neko vrijeme pričekati prije nego što opet mogu uživati u novim pjesmama.

Najčitaniji članci