Show

Komentari 2

Robbie je potrošio milijune na automobile, a nema vozačku

Robbie je potrošio milijune na automobile, a nema vozačku

Na pitanje kako to da još uvijek nema vozačku dozvolu Williams je pojasnio kako za to jednostavno nikad nije imao interesa te da vjerojatno nikad ni neće položiti dok god ga netko drugi vozi.

Pjevač Robbie Williams (46) u karijeri si je priuštio puno nestašluka, ali i financijski loših poteza, ali kako tek okarakterizirati kupovinu pet luksuznih automobila odjednom, a vozačke dozvole ni na vidiku. 

Pop zvijezda je priznala da je u mlađim danima bio poprilično ishitren na novčaniku, a jedno je vrijeme bio fasciniran voznim parkom, iako nije vozač.

- Problem je bio što sam u to vrijeme bio kod Eltona Johna i oduševio se njegovom garažom, u kojoj su bili Ferrariji, Aston Martin i još nekoliko luksuznih automobila. Bio sam mlad i to me strašno impresioniralo. Isti sam dan naručio pet komada sebi. Nakon nekoliko dana pitao sam se što mi je ovo trebalo pa sam ih ubrzo prodao - ispričao je Williams u intervju na britanskoj radijskoj postaji talkSPORT i sve nasmijao. 

Na pitanje kako to da još uvijek nema vozačku dozvolu Robbie je pojasnio kako za to jednostavno nikad nije imao interesa te da vjerojatno nikad ni neće položiti dok god ga netko drugi vozi. 

Najčitaniji članci