Show

Komentari 7

Spektakl u Domu sportova: Rockom i hip-hopom protiv karcinoma prostate i testisa

Spektakl u Domu sportova: Rockom i hip-hopom protiv karcinoma prostate i testisa

Prvi November Fest powered by Galeb traje 18. i 19. veljače u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu i okuplja neke od najpopularnijih izvođača hrvatske hip-hop i pop-rock scene

U suradnji s Hrvatskim društvom bolesnika s rakom prostate i Europa Donna Hrvatska, svojom kampanjom pod šaljivim sloganom: “Briga o mudima ne čini nas ludima!”, potiče na promišljanje o odgovornosti prema vlastitu zdravlju te važnosti prevencije i pravovremenog otkrivanja karcinoma prostate i testisa, kao i ostalih zloćudnih bolesti koje pogađaju sve više muškaraca.

November Fest zbog pandemije nije bio u studenom prošle godine pa je logično da je baš veljača odabrana kao mjesec za koncert jer se u drugome mjesecu u godini obilježava Svjetski dan borbe protiv raka. Time se glavna poruka festivala nastavila promovirati i nakon studenog, a muškarci su uz karneval i macho izgled dobili još jedan razlog za nošenje brkova.

Prvi November Fest powered by Galeb traje 18. i 19. veljače u Maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu i okuplja neke od najpopularnijih izvođača hrvatske hip-hop i pop-rock scene. U petak nastupaju TBF, Elemental i Atomic Dance Factory, a u subotu su na pozornici Neno Belan& Fiumens, Silente i DJ Rea.

Koncerti počinju u 20 sati, a vrata Male dvorane Doma sportova otvaraju se u 18 sati. Ulaznice za November Fest powered by Galeb mogu se kupiti putem sustava Eventim i na ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima. Jednodnevne ulaznice prodaju se po cijeni od 120 kuna, odnosno 140 na dan koncerta, a za oba dana po 200, odnosno 240 na dan koncerta. 

Ulaz na koncert je uz COVID potvrde ili obavezni test po cijeni od 50 kuna prije ulaska i vrijedi za oba dana. 

Najčitaniji članci