Show

Komentari 0

Rod Stewart i sin su priznali krivnju za fizički obračun sa zaštitarom i tako izbjegli sud

Rod Stewart i  sin su priznali krivnju za fizički obračun sa zaštitarom i tako izbjegli sud

76-godišnji pjevač i njegov sin Sean optuženi su za fizički obračun sa zaštitarom Jessiejem Dixonom u luksuznome floridskom hotelu 2019. godine. Neće ići u zatvor niti će morati platiti novčanu kaznu

Britanska pop zvijezda Rod Stewart (76) i njegov sin izjasnili su se krivima za naguravanje sa zaštitarom luksuznog hotela na Floridi prije dvije godine, no nijednom od njih ne prijete ni zatvorska ni novčana kazna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

76-godišnji pjevač i njegov sin Sean optuženi su za fizički obračun sa zaštitarom Jessiejem Dixonom u luksuznome floridskom hotelu Breakers u Palm Beachu 31. prosinca 2019. godine.

Do spora je došlo pošto im Dixon nije dopustio organizaciju privatne novogodišnje zabave u hotelu.

Rod Stewart

Čuvar je sudu rekao da ga je Rod Stewart udario šakom u prsa, a njegov ga je sin Sean potom odgurnuo.

Prema sudskim zapisima pjevač i njegov sin izjasnili su se krivima u prekršajnoj optužbi o blažem nasilju, a Jessie Dixon nema prigovora na to, rekao je glasnogovornik ureda državnog odvjetništva za AFP.

Investitures at Buckingham Palace

"U incidentu nitko nije ozlijeđen. Sir Rod Stewart odlučio je izbjeći neugodnosti i nepotrebno opterećivanje suda i javnosti koje bi prouzročio daljnji postupak', stoji u priopćenju Stewartova odvjetnika Guya Fronstina.

Sporazum o priznanju krivice, koji je potpisan u ponedjeljak znači da se Stewart i njegov sin neće morati pojaviti na sudu, a službena presuda o optužbi je odbijena te neće biti suđenja.

Nijedan od njih neće ići u zatvor niti će morati platiti novčanu kaznu, a neće biti ni uvjetne kazne, rekao je Fronstin.

Stewartov sin Sean i prije je imao problema sa zakonom i s ovisnošću. Godine 2002. Stewart mlađi je uhićen zbog napada na muškarca ispred restorana u Malibuu, a 2015. je priveden jer se u zračnoj luci u Miamiju 'vozio' na dijelu za preuzimanje prtljage u koji je pristup zabranjen.

Rod Stewart

Najčitaniji članci