Show

Komentari 6

Rozga live koncertima zabavlja publiku, poručuje: Budite doma

Rozga live koncertima zabavlja publiku, poručuje: Budite doma

Online koncerti svojevrsna su utjeha za mnoge, a tom svjetskom trendu priključuje se i sve više domaćih glazbenika. To su nastupi iz domova glazbenika ili njihovih studija

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Srpski YouTuber najpopularniji, Seve i Rozga pjevaju u izolaciji

Pandemija korona virusa sve nas je 'prikovala' za naše domove. Otkazana su sva događanja, javna okupljanja i koncerti, gdje veliku štetu trpe i naši estradnjaci. No, kako bi lakše prebrodili ovo razdoblje, snalaze se na druge načine, a tako uveseljavaju i svoje obožavatelje.

U ovome se svakako našla pjevačica Jelena Rozga (42), koja tijekom izolacije svojim mini live koncertima na Instagramu okuplja cijelu regiju. Već je dva puta imala koncert preko društvene mreže i podigla atmosferu u domovima.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Njezine obožavatelje naročito je razveselio uskršnji koncert kada je zapjevala svoje najveće hitove. Upravo je taj koncert imao preko 100.000 pregleda. Pjevačica je pokazala kako unatoč izolaciji i otkazanim koncertima i dalje živi za svoju glazbu i publiku. 

Online koncerti svojevrsna su utjeha za mnoge, a tom svjetskom trendu priključuje se i sve više domaćih glazbenika To su nastupi iz domova glazbenika ili njihovih studija. Digitalna sadašnjost omogućuje nam da s dva klika mišem budemo u nečijoj sobi i slušamo live nastup.

Osim Rozge, tim je putem krenula i Severina Kojić (47), čiji SeVeTeVe koncert iz karantene prati tisuće ljudi svaki tjedan. Slušatelji i gledatelji na taj se način osjećaju povezanije dok je situacija takva. 

Između ostalog, Hrvatsku je, posebice Zagreb, u vrijeme pandemije i potresa ujedinila i band aid izvedba klasika 'Zagrebačkim ulicama', obrade nastale u aranžmanu i na inicijativu gitarskog virtuoza Ante Gele, čijem pozivu na pjesmu za potresom pogođeni glavni grad su se odazvala brojna poznata imena iz svijeta glazbe i glume. Zapjevali su Mladen Bodalec, Drago Diklić, Janko Popović Volarić, Davor Gobac, Nina Badrić, Mila Elegović, Ivana Plechinger, Jurica Pađen, Bojana Gregorić Vejzović, Enes Vejzović, Mirko Fodor, Zdenka Kovačiček, Duško Ćurlić, Rene Bitorajac, Davorin Bogović, Boris Novković, Sanja Doležal, Vlado Kalember i mnogi drugi. Njihova izvedba dojmila se i Jadranka Črnka, autora legendarne pjesme, a na YouTubeu je u desetak dana zabilježila više od 100 000 pregleda i puno iskrenih komentara podrške.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Srpski YouTuber najpopularniji, Seve i Rozga pjevaju u izolaciji

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Najčitaniji članci