Show

Komentari 0

Ruskog glumca pronašli mrtvog u stanu, istražuje se uzrok smrti

Ruskog glumca pronašli mrtvog u stanu, istražuje se uzrok smrti

Vitalijevi prijatelji kažu da je u posljednje vrijeme imao problema s visokim tlakom, no da se osim toga nije žalio na zdravlje. Ruski mediji pišu kako se danima prije no što je pronađen mrtav nije javljao nikome

Ruski glumac Vitalij Alšanski pronađen je mrtav u svom stanu, pišu tamošnji mediji. Preminuo je u 53. godini. Prijatelj je došao u posjet glumcu, ali on nije otvarao vrata. Zabrinuo se i pozvao policiju koja je morala provaliti u stan.

Uzrok smrti još se istražuje, a njegovi prijatelji kažu da je u posljednje vrijeme imao problema s visokim tlakom, no da se osim toga nije žalio na zdravlje. Ruski mediji pišu kako se danima prije no što je pronađen mrtav nije javljao nikome. 

Živio je sam, a nedavno je u svom stanu prijavio i svoju sestru. Prijatelji su ga svakodnevno kontaktirali, ali prije nekoliko dana prestao je komunicirati sa svima. 

Ruski mediji pišu kako je prije pet godina počeo imati problema s poslom, jer ga nigdje nisu zvali na snimanje. Sudjelovao je jedino u šaljivom programu u jednom od kanala, ali mu to nije odgovaralo.