Show

Komentari 0

S 28 godina preminula hrvatska blogerica i manekenka Adela Klobučar: 'Borila se kao lavica'

S 28 godina preminula hrvatska blogerica i manekenka Adela Klobučar: 'Borila se kao lavica'

Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana... i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. E pa živote, tu sam, napisala je u svojoj posljednjoj objavi

Preminula je domaća blogerica, manekenka i glumica Adela Klobučar, piše Story.

Adela je imala 28 godina te se borila s rakom dojke. Svoju borbu je redovito dokumentirala na društvenim mrežama gdje su se danas od nje oprostili mnogi shrvani prijatelji.

- Prekrasna ženo, hvala ti na svemu što si bila iznutra, na jačini i lekcijama koje si prenosila tako lako i nesvjesno... Sve riječi su suvišne sada... Nestvarno je... Nasmijavaj anđele - oprostila se voditeljica i novinarka Katarina Moškatelo.

- Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana... i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život... E pa živote, tu sam.  2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznijela na leđima. Mogu ja još, al za prvih 28 godina života pliiiiiiz STOP! Nisam ja baš žena od čelika... -  napisala je Adela u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu u siječnju.

- Za dijagnozu sam saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana. Krajem ljeta primijetila sam kvržicu u dojci za koju se nakon ultrazvuka i punkcije ispostavilo da se radi o zloćudnom karcinomu dojke. Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu -  rekla je jednom prilikom za Story Adela koja je magistrirala farmaciju.

Najčitaniji članci