Obavijesti

Show

Komentari 3

Šajeta završio iza rešetaka: ‘Košulja plava’ za zatvorenike

Šajeta završio iza rešetaka: ‘Košulja plava’ za zatvorenike
4

SJAJNA ATMOSFERA Prigodnu pjesmu Novih fosila Šajeta je izveo dva puta, jedanput za čuvare, a drugi put za ‘one koji su zapeli’. Zapjevala je i kuharica

VIDEO

Kontrole su bile jake, ostali smo praznih džepova, ali u svakom slučaju bilo je lijepo i jako emotivno, rekao je Dražen Turina Šajeta (46) nakon koncerta u Okružnom zatvoru Rijeka. Oko 30 zatvorenika slušalo je Šajetu i bend 60 minuta. Kako je i najavio, pjevao je “Košulju plavu”, hit Novih fosila.

Dražen Turina Šajeta danas odlazi u Okružni zatvor Rijeka
Dražen Turina Šajeta danas odlazi u Okružni zatvor Rijeka

- I to ne jedanput nego dvaput. Jedanput za djelatnike i drugi put za ove koji su zapeli. Bilo je baš super, kao Johnny Cash, visoki hodnik, sa strane ćelije i čuvari - opisao je Šajeta, koji se nije mogao fotografirati niti za uspomenu.

Nada se da mu ovo nije zadnje ovakvo gostovanje. Vjeruje da će se još barem jedanput vratiti u riječki zatvor, što ne bi trebao biti problem jer su ih već pozvali da repriziraju nastup.

Brzo izašli: Šajeta i bend za zatvorenike su svirali oko 60 minuta

- Svi su pjevali, pa i kuharica je došla i zapjevala s nama. Fenomenalno, zaista jako emotivno i mislim da bi to trebala biti praksa, ne samo u riječkom zatvoru nego i u ostalima, da im tako netko dođe pjevati. Da malo olakšamo tim ljudima - kaže pjevač. 

Šajeta ne miruje: Moj novi hibridni hit zove se ‘Proleteri’
Šajeta ne miruje: Moj novi hibridni hit zove se  ‘Proleteri’

Sličnim akcijama Šajeta godinama obilježava Svjetski dan glazbe. Tako je pjevao u zoru na vrhu Učke za 35 planinara, kao i za djelatnike i korisnike azila za pse.

- Imao sam puno humanitarnih koncerata, ne znam za koga sve nisam svirao. Ovo mi je bio veliki izazov jer u riječkom zatvoru, koji u narodu zovu Via Roma, još nitko nije imao koncert. I ispunio je sva očekivanja - rekao je Šajeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin