Show

Komentari 5

Sam Smith tijekom nastupa je nosio šešir s rogovima, fanovi: 'Ajme, pa obuzeli su ga demoni'

Sam Smith tijekom nastupa je nosio šešir s rogovima, fanovi: 'Ajme, pa obuzeli su ga demoni'

Sam je postao prva nebinarna osoba koja je pobijedila u kategoriji najbolje pop izvedbe dua/grupe, a Kim Petras kao prva transrodna umjetnica koja je kući ponijela nagradu Grammy

Nakon nastupa Sam Smitha (30) na dodjeli nagrada Grammy, teoretičari zavjere tvrde kako su pjevača 'obuzeli demoni'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad se priča o Grammyjima uvijek postoje pretpostavke o tome tko će kući odnijeti veliki gong, ali kada je riječ o ovogodišnjoj dodjeli održanoj u nedjelju navečer u Los Angelesu, neki gledatelji odlučili su se prepustiti teoriji da je nastup Sama 'vještičarenje i sotonistički ritual'.

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Ono o čemu su ovi komentatori zapravo govorili bio je nastup glazbenika i Kim Petras (30), koji su izašli na pozornicu kako bi zajedno otpjevali svoju provokativnu pjesmu 'Unholy'.

Premiere ceremony of the 65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Uz crveno osvjetljenje, pirotehniku, metalne kaveze i plesače koji su kružili oko njih dok su pjevali svoje stihove, izvedba pjesme uživo bila je sigurno vatrena i buntovna.

U jednom trenutku, Sam je čak viđen kako nosi šešir s rogovima. Zbog toga teoretičari navode kako je dvojac započeo 'duhovni rat' svojim nastupom prenesenim na nacionalnoj televiziji.

65th Annual Grammy Awards in Los Angeles

Najčitaniji članci