Show

Komentari 73

Samantina ljubav sa Željanom cvate, progovorila je i o bolesti s kojom godinama vodi bitku

Samantina ljubav sa Željanom cvate, progovorila je i o bolesti s kojom godinama vodi bitku

Nakon što su si Neven Landek i njegova 'zlatna djevojka' Samanta na Facebooku uputili brojne uvrede, Željan ih je pokušao pomiriti. Sada su Samanta i Željan u sretnoj vezi s kojom se vole pohvaliti

U jednoj od prvih epizoda showa „Ljubav je na selu“ farmer Neven Landek jako se zainteresirao za mladu Zadranku Samantu. Međutim, dolaskom na Nevenovu farmu situacija između njih dvoje drastično se promijenila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Youtuberica Samanta odbila je pomagati ostalim kandidatkinjama oko kućanskih poslova i obveza na farmi, što se Nevenu ni najmanje nije svidjelo. 

Nedavno su se krenuli raspravljati putem Facebooka. U raspravu uskoro se uključio i Željan Arnerić, njihov kolega farmer, koji se natjecao za naklonost Raseme Vladetić, kako su do sada svi mislili.

Nedugo nakon ovoga, na Facebooku su Samanta i Željan šokirali pratitelje objavom da su u vezi.

Obožavatelji showa i ovoga para bili su u pozitivnom šoku, no neki su se ipak pitali je li riječ o šali na Nevenov račun.

Ipak, Samanta i Željan to su negirali i na socijalnim mrežama nastavili objavljivati fotografije njihove sretne veze.

„Prelijepi ste“, „Super ste“, „Divni“ – samo su neki od brojnih komentara podrške koje je ovaj par dobio.

Željan je tako odlučio podijeliti i fotografiju kojom je poslao poruku svima koji sumnjaju u njegovu i Samantinu vezu.

Osim fotografija sretne veze sa Željanom, Samanta je odlučila progovoriti i o bolesti zbog koje godinama trpi osude na račun svog izgleda.

Riječ je o vitiligu, autoimunoj bolesti koja prouzrokuje depigmentaciju kože.

- Htjela bi danas slaviti ljude kao što sam ja. Ljude koji su rođeni s istom autoimunoj bolesti kao i ja, a to je Vitiligo. Ljudi koji nemaju dovoljno pigmentacije u koži, koji su osuđivani od strane društva zato što su drugačiji, a ipak svi ste predivni i posebni. Ne treba vam šminka da budete ono što jeste. Od 10. godine života imam vitiligo. Dugo mi je trebalo da ga prihvatim, ali kad sam ga prihvatila, to je jedno olakšanje. Danas mi je čudno reći, ali obožavam svoj vitiligo – napisala je u opisu objave.

Fali ti zabave? Klikni na Oriđiđi Videoteku!

Najčitaniji članci