Obavijesti

Show

Komentari 34

Sandra otkrila recept za sretan život: 'Volim svoje muškarce...'

Sandra otkrila recept za sretan život: 'Volim svoje muškarce...'
3

Blagotvoran i ljekoviti učinak glazbe na naše psihičko i fizičko zdravlje je neupitan. To je moj recept za sreću i zbog toga se smatram privilegiranom sretnicom, izjavila je Sandra

VIDEO

Operna pjevačica Sandra Bagarić (45) u intervjuu za Gloriju otkrila je recept za sretan život kojeg i sama živi. Posebnu sreću joj donosi obitelj i njezinih troje muškaraca - suprug Darko Domitrović (54) i sinovi Marko (19) i Lovro (14) s kojim je nedavno otišla na izlet u Rim. 

- Njih dvojica su već odrasli ljudi, s jasnim idejama i planovima za vlastitu budućnost i jako su povezani. Iz današnje perspektive izgledaju mi smiješno prizori njihove bratske ljubavi sa širokim repertoarom verbalnog i fizičkog nasilja - od boksačkih udaraca i džiju-džicu gušenja i zahvata, od čega mi se svojedobno dizala kosa na glavi - govori Sandra koja je sretna jer je okružena ljubavi svojih muškaraca. 

- Blagotvoran i ljekoviti učinak glazbe na naše psihičko i fizičko zdravlje je neupitan. To je moj recept za sreću i zbog toga se smatram privilegiranom sretnicom. Živim okružena njezinom zvonkom radošću te ljubavlju i pažnjom svojih muškaraca, koje je svojom energijom naš Čupko dodatno potaknuo i harmonizira - izjavila je Bagarić koja rado odlazi u šetnje sa svojim psom. 

Iako je ljubiteljica visokih peta, čini se kako će zbog bolova u leđima Sandra morati zamijeniti potpetice s tenisicama. 

- Cipele su inače moja najveća slabost, ormari su ih prepuni, no u posljednje vrijeme najviše kupujem balerinke i tenisice -  objasnila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu