Show

Komentari 74

Saneli i Edinu nije bilo suđeno, ali u 'Braku na prvu' su se ipak spojili: Mislite li da su zajedno?

Saneli i Edinu nije bilo suđeno, ali u 'Braku na prvu' su se ipak spojili: Mislite li da su zajedno?

Ona je temperamentna i voli životne avanture, a on želi da njegova buduća supruga bude emocionalno zrela i spremna za ozbiljnu vezu. Sanela vjeruje u pravu ljubav, a prije ulaska u show Edin je otkrio da više ne vjeruje u srodne duše

U posljednjoj epizodi 'Braka na prvu', Sanela (38) i Edin (33) odlučili su ostati zajedno i nakon završetka eksperimenta pa je tako Sanela, koja je dosad imala četiri ozbiljne veze, 'pronašla svoju srodnu dušu koja bi je čvrsto zagrlila na kraju dana'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ugostiteljica iz Zagreba je na samom početku izjavila da voli kad se muškarci brinu za sebe, imaju svoj stil i bave se sportom. Zanimljivo je kako je Edin prije showa, doživio pravi fizičku transformaciju. Sanelina ljubav je skinula 20 kilograma i pojavio se na sceni kao bodybuilder.

Vječita romantičarka je izjavila kako vjeruje u pravu ljubav, a prije ulaska u show Edin je otkrio da više ne vjeruje u srodne duše nakon što se razočarao u ljubav, ali ipak je ostavio tračak nade da će se njegovo mišljenje promijeniti.

Oči i osmijeh su prvo što primjećuje na suprotnom spolu, ali važno joj je i ono što nose u srcu, rekla je Sanela u svom predstavljanju, dok je Edin izjavio kako voli jednostavne i iskrene osobe, a odbijaju ga arogantne i histerične djevojke.  

Sanela je temperamentna i voli životne avanture, a Edin želi da njegova buduća supruga bude emocionalno zrela i spremna za ozbiljnu vezu. 

Edin jednom kad se zaljubi, u potpunosti se prepusti te svaki dan daje do znanja partnerici koliko mu je važna i koliko je voli, a Sanela želi što više vremena provoditi sa voljenom osobom.

Kroz cijelu sezonu Edin je ostao isti kao i na samom početku, osim što se naravno odljubio od prve žene Erne i zaljubio u Jasminovu ženu. Sanela je na početku sezone imala naklonost publike zbog Jasminovih izjava, no kako je vrijeme teklo, njihovo mišljenje o njoj se promijenilo.

Naime, nakon Edinove propale prosidbe Sanela je najavila da će ostalim kandidatima napraviti “show” prije posljednje ceremonije. Obećanje je održala te je prvo pred kandidatkinjama ocrnila Mislava, kojeg je prozvala “alkoholičarom” koji se treba liječiti.

Najoštrije uvrede ipak je uputila Edinovoj bivšoj televizijskoj supruzi, Erni, koju je opisala kao “iskompleksiranu seljančicu” koja je završila s trojicom u jednoj večeri. Nije štedjela ni bivšeg “muža” Jasmina, za kojeg je rekla da je “debil” kojem je tjednima glumila služavku. Kasnije se ispričala, ali publika je u međuvremenu promijenila pozitivno mišljenje o njoj.

 Ni ostali parovi ni njihovi prvi supružnici nisu ni pomišljali da bi njih dvoje mogli završiti zajedno u showu, a Sanela i Edin tvrde da je to prava ljubav koja je otporna na vanjske utjecaje i državne granice. 

Mislite li da su još uvijek zajedno?

GLASUJTE U ANKETI:

Najčitaniji članci