Obavijesti

Show

Komentari 5

Sanja, Marinko i Zec otpjevat će najveće hitove Novih fosila: 'Svaka pjesma je u čast Rajku'

Sanja, Marinko i Zec otpjevat će najveće hitove Novih fosila: 'Svaka pjesma je u čast  Rajku'
4

Šteta kaj nećemo moći svirati tri ili četiri sata jer publika bi ostala, ali zato ćemo otpjevati najveće hitove, tako da će publika otići puna emocija s koncerta, priča Zec

VIDEO

Treme nemamo, ali prevladava uzbuđenje. Nastupi su velika odgovornost. Ne možemo sad nakon toliko godina doći nepripremljeni, to mora biti nivo na koji je publika naviknula, kaže nam pjevač i gitarist Vladimir Kočiš Zec (73).

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

''Ja sam za ples'', ''Košulja plava'', ''Da te ne volim'', ''Šuti moj dječače plavi'', samo su neke od vječnih melodija kojima će Sanja Doležal (58), Marinko Colnago (80) i Zec u dvorani Vatroslava Lisinskog, 5. travnja, povodom 20. godišnjice časopisa Story, odati emotivni hommage bendu.

- Šteta kaj nećemo moći svirati 3-4 sata jer publika bi ostala, ali zato ćemo otpjevati najveće hitove, tako da će publika otići puna emocija s koncerta - priča Zec. Sanjine najdraže pjesme su upravo one s kojima je većina djevojčica započela upoznavanje s Fosilima: 'Ja sam ples', 'Dobre djevojke' te 'Mjeseca boje trešanja'.

- Bit će veselo, lijepo, rasplesano, pogotovo nakon dvije godina izolacije, čini mi se da ljudi jedva čekaju zabaviti se - kaže nam Sanja. Prije dvije godine preminuo je osnivač i frontmen benda Novih fosila, Rajko Dujmić.

Sanja Doležal o Novim fosilima: 'Kada vidim kako sam mršava odmah poželim ići na dijetu!'
Sanja Doležal o Novim fosilima: 'Kada vidim kako sam mršava odmah poželim ići na dijetu!'

- Sve su pjesme njemu posvećene. On je autor svih pjesama. Zahvalit ćemo mu se na lijepim pjesmama i na svim lijepim godinama - rekao je Zec.

Marinko je postao član grupe dva mjeseca nakon osnivanja.

- U ovih 80 godina zaključio sam da treba biti dobar čovjek. Sve zločestoće su prolazne - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin