Show

Komentari 33

Santl: Prodavala sam sportsku opremu pa sam kupila silikone

Santl: Prodavala sam sportsku opremu pa sam kupila silikone

Osim toga, ove je godine pokrenula stranicu 'Only Fans' na koju ju je motivirala ljubav prema provokativnim fotografijama. Tvrdi kako sve radi iz ljubavi, a na negativne komentare se ne osvrće

Sabinu Santl (35) javnost je upoznala 2008. kada se natjecala u petoj sezoni reality showa 'Big Brother' na Tajlandu. Nekoliko godina nakon sudjelovanja u realityju, Osječanka je postala prava zvijezda na društvenim mrežama koja zarađuje zahvaljujući fotografijama na kojima pozira gola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Posljednja fotografija oduševila je pratitelje, a Sabina je ovaj put u prvi plan stavila svoju zadnjicu. Osim što je pokazala raskoš svog tijela, nekadašnja reality zvijezda otkrila je i kako je zaradila za prve silikone.

- Strastvena sam žena. Gdje krevet ljulja, brak ne žulja, ali nikada ne bih imala seks s dva muškarca. To mi je odvratno - otkrila je Santl. 

 Nedavno nam je otkrila kako je bila na 'popravku'. Nakon rinoplastike i povećanja usnica na red su došle i grudi. 

- Na estetsku operaciju povećanja grudi sam se odlučila jer sam željela grudi iz snova. Želja su mi bile ljepše i atraktivnije grudi - rekla nam je Sabina koja se na operaciju grudi podvrgnula u privatnoj klinici u Zagrebu. Nakon zahvata osjećala se sretno i uzbuđeno, a operacija je, tvrdi, prošla u najboljem redu.

Osim toga, ove je godine pokrenula stranicu 'Only Fans' na koju ju je motivirala ljubav prema provokativnim fotografijama. Tvrdi kako sve radi iz ljubavi, a na negativne komentare se ne osvrće.

Najčitaniji članci