Obavijesti

Show

Komentari 8

Sara iz 'Života na vagi' bliži se dvoznamenkastoj cifri: 'Vaga nije mjerilo, ali sretna sam ipak'

Sara iz 'Života na vagi' bliži se dvoznamenkastoj cifri: 'Vaga nije mjerilo, ali sretna sam ipak'
4

Nakon izlaska iz emisije nastavila je raditi na sebi. Puno hoda, što ju jako veseli i smiruje misli. Prehranu balansira, trudi se pronaći što zdraviju verziju onoga što joj se jede, a kilograme skida svojim tempom

VIDEO

Sara Sitarić (20), bivša kandidatkinja showa 'Život na vagi' pohvalila se kako i dalje aktivno živi te pazi na svoju prehranu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maja Milan 01:25

- Moj život ima poprilično normalan tijek, nema se ništa posebno za izdvojiti. Jako sam zadovoljna u kojem smjeru idem ukoliko napravim paralelu s 18-godišnjakinjom kakva sam bila u showu. Ne idem u teretanu trenutačno, ali živim vrlo aktivno - izjavila je Sitarić za RTL.

Pokušava napraviti barem 10 do 15 tisuća koraka dnevno, što ju jako veseli te joj smiruje misli. Dobra playlista i brzi hod, kaže, trebaju se uvesti pod obaveznu dnevnu terapiju.

- Kada sam u Vukovaru, gledam da dnevno othodam barem toliko. Prehranu balansiram, tako se trudim naći zdravije verzije onoga što mi se jede - ispričala je. 

Sara Sitarić iz 'Života na vagi' oduševila novim fotografijama
Sara Sitarić iz 'Života na vagi' oduševila novim fotografijama

Otkrila je kako je sve bliže dvoznamenkastim brojevima.

- Danas se broj na vagi opasno približava dvoznamenkastom. Napredak pratim preko odjeće i ogledala, to mi je najdraži način, vaga mi nikada nije bila kvalitetno mjerilo kada su moji ciljevi u pitanju, iako je uvijek lijepo vidjeti koji broj manje - objasnila je.

Sara se tijekom emisije zaljubila u Marina Marušića, no veza je u međuvremenu pukla. Trenutačno ne traži dečka te je maksimalno posvećena fakultetu.

- Mislim da se to ne traži, to se jednostavno dogodi. Vrlo mi je važno da "dečko" prije svega bude moj prijatelj, da temelj bude prijateljstvo, tek tada će taj odnos moći biti kvalitetan, a to je ono čemu ja težim - otkrila je.

Podsjetimo, Sara je u četvrtu sezonu 'Života na vagi' ušla s 18 godina i 137 kilograma. Svi su je zavoljeli zbog predanosti cilju i njenog veselog duha.

POGLEDAJTE 4. EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI' I OSVOJITE PUTOVANJE!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin