Obavijesti

Show

Komentari 5

Saznajte tko će se natjecati u novom Celebrity Masterchefu

Saznajte tko će se natjecati u novom Celebrity Masterchefu
16

Nakon pobjede u prvom Celebrity Masterchefu, Luka Nižetić otvorio je svoj restoran na Visu. A koga od slavnih tek čeka karijera u kulinarstvu doznat ćemo na proljeće

VIDEO

Hrvoje Rupčić (45) s Ricardom Luqueom (52) odmjerit će snage u kuhinji. Kolege iz benda Cubismo dio su ekipe koja će, osim svojih već poznatih talenata, pokazati što mogu s kuhačom, kako im ide slaganje biskvita i koliko poznaju začine. 

- Najviše volim orijentalnu kuhinju i često koristim začine pa se nadam da ću ih moći što više koristiti. Inače obožavam kuhanje i sviđa mi se cijela ekipa koja je u showu ove godine - rekao je Hrvoje Rupčić. U showu će se naći pjevačice Ivana Marić (33) i Sementa Rajhard (25) te Ksenija Erker (61). 

- Stalno kuham, a nadam se da ću u Masterchefu naučiti neke profesionalne trikove na radost svih mojih ukućana - rekla je Ksenija Erker. Kuhat će i glumice Jasna Odorčić (54) i Mila Elegović (45) te njihovi kolege glumci Leon Lučev (46) i Ervin Baučić (41).

- Predviđam da ću do kraja showa sigurno smršaviti - kroz smijeh je rekao Ervin. Kulinarska umijeća pokazat će i koreograf Igor Barberić (42), pjevač Vlado Kalember (62), David Vurdelja Baby Dooks (41), Andrea Andrassy (30) i Lana Klingor Mihić (35). Njihova će jela i kreativnost ocjenjivati dva već poznata člana žirija, Radovan Marčić i Andrej Barbieri. 

Pridružit će im se Ana Grgić, dugogodišnja šefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade.

- Andrej i ja se sad moramo pristojnije ponašati na setu, ali jako se veselimo što je Ana s nama. Obožavam njezinu kuhinju - rekao je Radovan, a Ana kaže kako kroz Masterchef želi promovirati hrvatsko kulinarstvo i dovesti ga na višu razinu. Druga sezona Celebrity Masterchefa na Novoj TV kreće početkom ožujka.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin